- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #6.881
Sagol kuzumHayırlı olsun abla
Burdayım bebeğim biraz rahatsızdı erken kalktım Dr götürdük o yüzden sabah yazmadım
Tünaydin canimTünaydın kızlar
Cok konusma bos konuşma diyorİçerik Prensesi 2. Seviye
1000 mesaj yazdınız. Biri sizi Durdursun.
Sistem bile beni dışlıyor
Ne diyor bu ya
Sistem bile bana karşıSagol kuzum
Çok gecmis olsun bebegine yaa dikkat et
Tünaydin canim
Cok konusma bos konuşma diyor
Bende mor istiyorum o zamanBirgun benide görecekler biliyorum
Sadece istediğim mavi huzurun rengi
Gel toplaşak kime yaziliyorsa yazalımBende mor istiyorum o zaman
Yok kuzum hiçbirine gitmiyorum benim kadındoğum doktorum dedi tathlil yaptı şekerli şeyler tüketme dedi sadece hamur ve tatlı yasak dedi öyle dikkat ediyorum hamilelikte glukozuma baktılarki sınırda olduğunu söyledi doktorCennet hurmasida güzel oluyor kefirle
Şimdi kuzu hamilelikte diyetisyenemi gidiyorsun
Yoksa Jinekologunmu yeme dedi
Yada Şeker hastalığı için gittiğin doktormu
Canim mesaj sayina göreSistem bile bana karşı
Hediyeside ne onu bile anlamadım
Kolay gelsin çikomHadi ben gidiyore temizlik yapıp geliyore
Yeter da
Çok zoorr çokk ve bu çevrem anlamıyo yok senin gibi hamileler hep yiyo sen nasıl yemiyosun diyolar apayrı moralimi bozuyolarr benimm zaten oyüzden evimdeyim hiçbiryere gitmek istemiyorum anneme bileAh kuzum hep benim gibi olmuş seninde sen menü dışına çıkma ben de öyleydim zor olacak ama doğum sonrası yersin artık
Sağol canım benimYa geçmiş olsun.
Kinoa karabugday yiyebilirsin aslinda tuketebiliyorsanYok kuzum hiçbirine gitmiyorum benim kadındoğum doktorum dedi tathlil yaptı şekerli şeyler tüketme dedi sadece hamur ve tatlı yasak dedi öyle dikkat ediyorum hamilelikte glukozuma baktılarki sınırda olduğunu söyledi doktor
Aaa oda neymis yemiyosan saglik sorunun var demektir,bebegini ve kendini dusunuyosun demektir bakma sen onlaraÇok zoorr çokk ve bu çevrem anlamıyo yok senin gibi hamileler hep yiyo sen nasıl yemiyosun diyolar apayrı moralimi bozuyolarr benimm zaten oyüzden evimdeyim hiçbiryere gitmek istemiyorum anneme bile
Vay beCanim mesaj sayina göre
Yeni üye
Aktif üye
Guru
Nirvana
Yaniyor profilinde seviye atladikca oluyor benim misal mesaj sayim cok yuksek 2senedir cok aktiftim takimlarda ve yemek bolumunde
Heee renkte verirlerVay be
Renkte verirlermi kuzu Ben o guruyu istemesem
Tamamdir uslu duracağımHeee renkte verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?