- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #6.801
Ben ananas siz yapamamAnanas hamilelikte hep tehlikeli diyolarr onuda kimse yememesi gerekiyormuş
Avokado yiyorum aklıma gelen onlardı sadece
Ooyyyy canımm sağoll
Simdi ye tabii birşey olmazzz hamile kalınca yemezsin yesende iyice yoğurtla karıştırıp yersin bende çok severiimmBen ananas siz yapamam
Son kez 3 dilim yiyim
Cennet hurmasida güzel oluyor kefirleSimdi ye tabii birşey olmazzz hamile kalınca yemezsin yesende iyice yoğurtla karıştırıp yersin bende çok severiimm
Vay be bendende neşeli bir giriş yaptıyürü be istanbul uygulamasını indirin.Hem yürüyün hem hediyeler kazanın
Ah kuzum hep benim gibi olmuş seninde sen menü dışına çıkma ben de öyleydim zor olacak ama doğum sonrası yersin artıkSormaa benimki bide sınırdaymış cokta tehlikeli birşey şeker ama allahtan tansiyonum hep çok iyidirr
Kuzu size doktormu liste veriyor onu yeme bunu ye diye yoksa diyetisyenemi yönlendirdiAh kuzum hep benim gibi olmuş seninde sen menü dışına çıkma ben de öyleydim zor olacak ama doğum sonrası yersin artık
Afiyet olsun canımBugün menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin
Biraz sac ekmeği
Öğlen 1 kase çorba
Akşam fırında tavuk patates
Çorba
Yeşillik
1 dilim ekmek
Su 2 lt
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Afiyet olsun canım21 Şubat menu.
Eki Görüntüle 3011047
Akşam 3 çatal mantı bir kase tarhana çorbası bir kase taze fasulye yoğurt.
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımSelamlar @Mevsim_bahar83 ortim.ne yedin.
Sabah 10
Bir muz bir elma
Kahve
Ogle 14.30
3yk bulgur pilavi
Yesil fasulye
Yesillik
2dilim tt ekmek
Cay ve cok az cerez
Aksam 18.15
4yk bulgur pilavi
Bir tabak kuru fasulye
Salata
Su 1.5 anca
Spor 5.000adim
20dk direnc bandiyla bacak kol calisma
Hayret
Ben Azerbaycanın deli köyündenAramızdaa aslen nerelisinizz yaaa
Ben rizeliyim ☺
Yok tartılmadımki bugün. Ama göbüşüm küçülüyorNe oldu kızeksi 2 mi geldin yoksam
Yaaa geçmiş olsun. Daha yeni iyileşmemişmiydiler. Üst üste kötü oluyor sonraya. Rabbim şifa versin. Sanada sabr versinKizim nasıl öksürüyor grip olmuştu zaten boğazı dolu dolu öksürüyor dedim bi götüreyim ilerlemeden
Deliyim gözü kara deliyim
3 de yetmez 5 tane 5 te yetmez kaç taneydiyaaBreeeeee pro sayısı yukseldi
Çok şükür sevindim canımyaGünaydın kuzikam
Günaydın ikizimsuyum
Hayırdır kuzum
Kuzum eşim Trabzonlu ben de SamsunluyumDünya küçük
Yaaa geçmiyor bu hastalıklar şimdi bahar kapıda bi de alerjileri azacak
Çok şükür kuzum turp gibiyim
Ama ama biz diyetdeyizSizin yüzünüzdeennn
Ana kız donsuzmu kalmışYaaa profilde paylasmista dantelli don almis ama kargo il il geziyormus gelememis
Yok reglim yok birşeyIste ama öyle
Valla sende bir iş var hele bakalım
Alıntılara karışmış . bende sana atam bi kalpAy bu kalp peşime takıldı gitmiyor
Afiyet olsun
Tamam yüklerizyürü be istanbul uygulamasını indirin.Hem yürüyün hem hediyeler kazanın
Himmm ah bim ahhBugun bime geldi kuzu aktüel ürün
Eki Görüntüle 3011232
Öyle yaparizyürü be istanbul uygulamasını indirin.Hem yürüyün hem hediyeler kazanın
Çileği mundar etmişlerBugun bime geldi kuzu aktüel ürün
Eki Görüntüle 3011232
Bak diğer ürünleri kaçırma bence hindistancevizi unu geliyor onu 1 yemek kaşığı kullanıyorsun aynı 1 şu bardagi una eş değer çok bereketli bir nimetHimmm ah bim ahh
Öyle yapariz
Öyle deme anlatirdimdaÇileği mundar etmişlerpardon yazamadan duramadım. Çileği ben sade olarak seviyorum
Nasıl kacirmayimki burda bim yok bimBak diğer ürünleri kaçırma bence hindistancevizi unu geliyor onu 1 yemek kaşığı kullanıyorsun aynı 1 şu bardagi una eş değer çok bereketli bir nimet
Bir akülü scooter vermezse hediye darılırımHimmm ah bim ahh
Öyle yapariz
Ben sabah verdimAha çorbalara oylama var gidip oylayayım belki proluk kazanırım
Ben şu minik minik çorbaya oy atacağım lebeniyemiydi neydi Gaziantep yöresine ait olanAha çorbalara oylama var gidip oylayayım belki proluk kazanırım
Onudami veriyormusBir akülü scooter vermezse hediye darılırım
Herşeye göre oy veren duydumda sabra göre vereni ilk defa duyuyorumBen şu minik minik çorbaya oy atacağım lebeniyemiydi neydi Gaziantep yöresine ait olan
Valla helal olsun iyi sabır varmış minik minik yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?