- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #6.821
Bana şimdi bildirim geldi. Verdim geldimBen sabah verdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana şimdi bildirim geldi. Verdim geldimBen sabah verdim
Bence yazma kuzu sonra oy topladı felan diyorlar zan altında bırakıyorlar buna mahal vermeyelim
Jou ezogelin yapmış onu kaçırdın galibaYarışa katilirsaniz bana diyin
Ben nikleri unutuyo yemekleri görünce
Biranda elim sürçmesin başkasına
Çok kötü oldum şuan ciddenmiJou ezogelin yapmış onu kaçırdın galiba
Olur kuzumKuzu silemedim ama nokta kattım oldumu
Sende çıkıyor simdideBence yazma kuzu sonra oy topladı felan diyorlar zan altında bırakıyorlar buna mahal vermeyelim
He cidden.Çok kötü oldum şuan ciddenmi
Senle alakalı değil kuzum ama bazı art niyetli insanlar bunu yapan kişi aleyhine çok güzel kullanabiliyor misal dutun haberi yok burada olan bitenin ama sanki varmış gibi lanse ediliyorÇok kötü oldum şuan ciddenmi
Sıkma canını birşey olmaz. Neden açtım oy konusunu Allah beniSende çıkıyor simdide
Valla bir böreğe attım
Birde o minik minik dedigime
Diğerini kime attım onuda bilmiyorum
Beni önceden dürtün siz ya
Haklısın kuzu biz iyi niyetimizden kötü oluruz sonraSenle alakalı değil kuzum ama bazı art niyetli insanlar bunu yapan kişi aleyhine çok güzel kullanabiliyor misal dutun haberi yok burada olan bitenin ama sanki varmış gibi lanse ediliyor
Hayırlı olsun ablaOhh ohh prolar var sayfada
Burdayım bebeğim biraz rahatsızdı erken kalktım Dr götürdük o yüzden sabah yazmadım
Allahlarından bulsunlar.Senle alakalı değil kuzum ama bazı art niyetli insanlar bunu yapan kişi aleyhine çok güzel kullanabiliyor misal dutun haberi yok burada olan bitenin ama sanki varmış gibi lanse ediliyor
Ya geçmiş olsun.Hayırlı olsun abla
Burdayım bebeğim biraz rahatsızdı erken kalktım Dr götürdük o yüzden sabah yazmadım