- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #6.761
Günaydın canımGunaydin kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin canim
Hosgeldin canim
Hahahaha bugün kavuşturacakk neysekii bide hamilelik tayt almıştım iyikide aldım şişmeye başladım yavaştanAllah kavuştursun kuzu
Gunaydin canimGünaydın canım
Son aylar daha çabuk alırsın kuzum eşinin bilgisi varsa iyi ama şekerin varsa 4 saat ara ile beslenmelisin bana doktor öyle vermişti liste.Hiç gitmedim eşim bu konuda diyetler cok bilgilidirr esime uydum ama buara kaçamak ettim bide hep acıkmaya başladım acıktımmı bayılacak gibi oluyorumm bu hafta bol bol sebze tüketeyim daha gene aynı şekilde dikkat etmeye çalışayım ben 5 aya kadar hiç kilo almadım şu zaman bi almaya başladım sanırım daha çabuk alıyormuşuz
Tamam a 101 harca harca bitmez
Naber kuzum bitti mi fırtınaGunaydin canim
Ben yeşilcay iyi geliyor anladım kuzuYaaa içme iştee belki ondan sebep düşüğüm oluyordu bilemeyizz yeşilçay var çünkü iki poşet koyuyosun içine 15 gün içiyosun hergün yenisini yapıp 1 litre ben mümkün değil kalacağımı düşünmezdim yumurtalarım bi çatlar bi catlamazdı çatlardı döllenmezdiii bide biz bile inanamadık yaniii
Buarada kuzum şekerim varr ilkkez yedim öyle de canım istese bihter çikolatayı yiyorum dün bi görünce halleyi canımçekti eşime sordum kopar ye dedi yeme dese yemicem hamileyken çıktı daha doğrusu şekerim
Güle güle kullan canımHahahaha bugün kavuşturacakk neysekii bide hamilelik tayt almıştım iyikide aldım şişmeye başladım yavaştan
Yokya 25 dk olmuşSen daha erken gelirsin bebişim
Günaydın bal bocuğum
Evet bende sok olmustum kıçımı döndüm sana gelmis kargoE Elif_Eylul abla sen ptt den yolladın dimi bana kargo o karda kıyamette Bursadan Istanbula 2 gün de gelmişti şok olmustuk
O nasıl tabir öyleEvet bende sok olmustum kıçımı döndüm sana gelmis kargo
Sende varsın içinde abla enerjim full bugün.Banami sevindin yoksam
Geçmiş olsun canımSağol canım aynen öyle onlar öksürdükce canımdan can gidiyor
Hamilemisin canım? Sağ selamet sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
Kiz yapma boşverTelefonuma gene güncelleme gelmis korkuyorum yapmaya bakalim kimleri silcek gene listeden