• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç gitmedim eşim bu konuda diyetler cok bilgilidirr esime uydum ama buara kaçamak ettim bide hep acıkmaya başladım acıktımmı bayılacak gibi oluyorumm bu hafta bol bol sebze tüketeyim daha gene aynı şekilde dikkat etmeye çalışayım ben 5 aya kadar hiç kilo almadım şu zaman bi almaya başladım sanırım daha çabuk alıyormuşuz
Son aylar daha çabuk alırsın kuzum eşinin bilgisi varsa iyi ama şekerin varsa 4 saat ara ile beslenmelisin bana doktor öyle vermişti liste.

Yaaa içme iştee belki ondan sebep düşüğüm oluyordu bilemeyizz yeşilçay var çünkü iki poşet koyuyosun içine 15 gün içiyosun hergün yenisini yapıp 1 litre ben mümkün değil kalacağımı düşünmezdim yumurtalarım bi çatlar bi catlamazdı çatlardı döllenmezdiii bide biz bile inanamadık yaniii
Buarada kuzum şekerim varr ilkkez yedim öyle de canım istese bihter çikolatayı yiyorum dün bi görünce halleyi canımçekti eşime sordum kopar ye dedi yeme dese yemicem hamileyken çıktı daha doğrusu şekerim
Ben yeşilcay iyi geliyor anladım kuzu
Ben çok severdim yeşilcay korunmayınca bırakmıştım olur diye
🥰😍
Sende o zaman meyve yersin 😍🤩
Daha şifalı

Sağol canım aynen öyle onlar öksürdükce canımdan can gidiyor 😔

Hamilemisin canım? Sağ selamet sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
Geçmiş olsun canım 😑

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back