Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son aylar daha çabuk alırsın kuzum eşinin bilgisi varsa iyi ama şekerin varsa 4 saat ara ile beslenmelisin bana doktor öyle vermişti liste.
Aynennn sabah kahvaltım ı sağlam ediyorum aslında şu d3 vitamin suda eritiliyoya off istahımı açıyor yediklerimden anlamıyorum yaa neseki 5 gün kaldı bitmesine ara oğünüm ceviz yoğurt veya yulaf yiyorum akşamda sebze buhafta hep sebze aldım baya sebze yiyelimm bol yeşillikli tüket dedi bana doktor
Kırmızı et tavuk balik bunalrda oluyorr tabiii

Evet canım sebze yanına salata yoğurt bulgur pilavı tabi bunlar kaşık hesabı ama doyurucu olan salata en azından kalori bakımından düşük. Kefir yoğurt süt ara öğünlerde ideal.

Sağol canım benim neyseki kızlarr ben kahvaltıya kalkayimm 12 de başka vitaminim daha var onu yutuyorum bide gelirim gene sohbetiniz doyum olmuyoorrrr
Afiyet olsun kuzum minige lop lop et olsun

Evet canım sebze yanına salata yoğurt bulgur pilavı tabi bunlar kaşık hesabı ama doyurucu olan salata en azından kalori bakımından düşük. Kefir yoğurt süt ara öğünlerde ideal.
Hepsini tüektiyorumm kuzum buara yağlı yağlı da yedim bırakıyorumm eski yoluma geri donüyorum yeter yoksa doktorumdan fırça yiycem

Hepsini tüektiyorumm kuzum buara yağlı yağlı da yedim bırakıyorumm eski yoluma geri donüyorum yeter yoksa doktorumdan fırça yiycem
Canınin çektiğini 2/3 çatal al fazlasını yeme ama gebelikte şeker hemen fırlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…