- 25 Ağustos 2019
- 61.130
- 114.113
- 698
- 30
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #6.781
Aynennn sabah kahvaltım ı sağlam ediyorum aslında şu d3 vitamin suda eritiliyoya off istahımı açıyor yediklerimden anlamıyorum yaa neseki 5 gün kaldı bitmesine ara oğünüm ceviz yoğurt veya yulaf yiyorum akşamda sebze buhafta hep sebze aldım baya sebze yiyelimm bol yeşillikli tüket dedi bana doktorSon aylar daha çabuk alırsın kuzum eşinin bilgisi varsa iyi ama şekerin varsa 4 saat ara ile beslenmelisin bana doktor öyle vermişti liste.
Iste ama öyleO nasıl tabir öyle
Valla sende bir iş var hele bakalımSende varsın içinde ablaenerjim full bugün.
Gene bir kalpKiz yapma boşver
Meyvede çoğu yenmiyor hahahahahaBen yeşilcay iyi geliyor anladım kuzu
Ben çok severdim yeşilcay korunmayınca bırakmıştım olur diye
Sende o zaman meyve yersin
Daha şifalı
Kalp atasin var herkese bugunAy bu kalp peşime takıldı gitmiyor
Afiyet olsun canım o yaninda ne öyle
Sağol canım benim neyseki kızlarr ben kahvaltıya kalkayimm 12 de başka vitaminim daha var onu yutuyorum bide gelirim gene sohbetiniz doyum olmuyoorrrrGüle güle kullan canım
Gunaydin canimGünaydın canım
Evet canım sebze yanına salata yoğurt bulgur pilavı tabi bunlar kaşık hesabı ama doyurucu olan salata en azından kalori bakımından düşük. Kefir yoğurt süt ara öğünlerde ideal.Aynennn sabah kahvaltım ı sağlam ediyorum aslında şu d3 vitamin suda eritiliyoya off istahımı açıyor yediklerimden anlamıyorum yaa neseki 5 gün kaldı bitmesine ara oğünüm ceviz yoğurt veya yulaf yiyorum akşamda sebze buhafta hep sebze aldım baya sebze yiyelimm bol yeşillikli tüket dedi bana doktor
Kırmızı et tavuk balik bunalrda oluyorr tabiii
AnanasMeyvede çoğu yenmiyor hahahahaha
Oda kivi yerim bide armut
Afiyet olsun kuzumSağol canım benim neyseki kızlarr ben kahvaltıya kalkayimm 12 de başka vitaminim daha var onu yutuyorum bide gelirim gene sohbetiniz doyum olmuyoorrrr
Hepsini tüektiyorumm kuzum buara yağlı yağlı da yedimEvet canım sebze yanına salata yoğurt bulgur pilavı tabi bunlar kaşık hesabı ama doyurucu olan salata en azından kalori bakımından düşük. Kefir yoğurt süt ara öğünlerde ideal.
Hahahaha demek ki bizim enerjimiz kargoya da yansımış ablaEvet bende sok olmustum kıçımı döndüm sana gelmis kargo
Bugun bime geldi kuzu aktüel ürünAfiyet olsun canım o yaninda ne öyle
Canınin çektiğini 2/3 çatal al fazlasını yeme ama gebelikte şeker hemen fırlıyorHepsini tüektiyorumm kuzum buara yağlı yağlı da yedimbırakıyorumm eski yoluma geri donüyorum yeter yoksa doktorumdan fırça yiycem
Ananas hamilelikte hep tehlikeli diyolarr onuda kimse yememesi gerekiyormuşAnanas
Avokado felandami
Ooyyyy canımm sağollAfiyet olsun kuzumminige lop lop et olsun
Sormaa benimki bide sınırdaymış cokta tehlikeli birşey şeker ama allahtan tansiyonum hep çok iyidirrCanınin çektiğini 2/3 çatal al fazlasını yeme ama gebelikte şeker hemen fırlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?