Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen daha yenisin heleee duurrr ben 4 senede anca oldu düşün bide 10 ay korunmuştuk 2.5 senede anca geldii
Doktor ii dedi hahahaha
Bende çok sıkılırdım herkese sarıyordum burdaa bide kocamı tabiii
Canım benim çok şükür yenmissin

Evettt yaa kuzumm busene aslınd amoda oldu resmen herkes kanamayla öğreniyor hamile olduğunu
Ama çok kotü birşey rabbim kimseye yaşatmasın aminn inşaallahh
Evet kuzum o korkuyu hala unutamam korana'nin ilk çıktığı günlerdi evden dışarı cikamiyoruz kanamam var ay düştü mü ne oldu derken neler neler geliyor insanın aklına Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin kim istiyorsa

En büyük yük omuzlarımdan gitti diyebilirim
Rabbim kimseye yasatmasin
Yeni evlenecekleri görünce dua ediyorum
Rabbim en kolayindan olsun diye
Cidden yaşayan bilir

Yerleşme kanamasimi kuzu herkestemi oluyor o
Yerleşme kanaması kahveyle oluyor kuzu bak şöyle anlatayım herkes aynı yaşamıyor

Ben 35 günde bir oluyorum normalde o günü bekliyordumki erken oldum 5 gün önce bildiğin regl oldum ogün akşam kahverengileşti 2 ve 3cü gündede kahverengileşti benek benek gelmeye başladı alla alla diyordum ama inanmıyordum ağır enfeksiyon geçirdim belki ondan kaynaklı dedik eşimle ama genede yapayım derken test hamileymişim ondan sonra 2 saat sonra kanamam oldu benimki çok farklı macera gibi kimisindede hiç gelmiyo leke regl gecikince öğreniyor hepimizin vücudu aynı olmadığı için nasıl tepki vereceğinide bilmiyorsun aslında

Yerleşme kanamasimi kuzu herkestemi oluyor o
Kuzu yerleşme kanamasından daha farklı birşey o bebeğin kese etrafinda kanama alanı oluşuyor ve sürekli lekelenme gibi geliyor benim 12 hafta sürdü. O haftalar da düştü düşecek diye insan kötü oluyor.

Ooyyy senin ki bide korona ilk çıktığı zaman neseki çok şükür atlattın ogünlerii yaa

En büyük yük omuzlarımdan gitti diyebilirim
Rabbim kimseye yasatmasin
Yeni evlenecekleri görünce dua ediyorum
Rabbim en kolayindan olsun diye
Cidden yaşayan bilir
Sende haklısınn tabii yaşayan daha iyi anlarr canım beniimm çok şükür atlattın ya

Kuzu biz korunmuyorduk
Jinekolog ta dedim
O zaman ben kan verimmi regl gecikirse
Erken testlerden alın dedi bende belirti olmayınca çok takmadim şahsen olurmu olur

Kuzu ben regl oldum sandım bazen 3 gün sürer benim öyleydi regl sonrası kaşık batması oldu kendi kendime yok ya değilimdir diyorum.
Kızım 18 aylık birde emziriyorum hapta kullanıyorum tabi regl yordum kasik batması ile isgillendim test yaptım teste baka kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…