- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #6.621
Bende öyle düşündüm yaaa tamam dedim bebeğim gittii ben test etmeseydim regl olduğumu düşünürdüm aslındaa test ettiktne iki saag sonra gelince foşur foşur aha dedim allahtan kociş evdeydide gittik doktoraGünaydın guzellikler
Sağol kuzum
Bak a101 deki fıstık ezmesi de güzel gerçi o tatlıydı
Evet kuzum aminRabbim sana da hayırlı sağlıklı ve kolay doğum nasip etsin inşallah
Günaydın canım olsun bebise gitmiştir onun 4/1
Oyyy maşallah onabenim de oğlum öyle oldu 12 haftaya kadar kanama lekelenme şeklinde ilaç kullandım. Hatta ilk hafta kanama olunca düştü diye düşündüm hep
Yaaaaaa canımm burasıda ne güzell çok minnoş insanlar varrHepsi benim bebeklerim
Sende dahil
Sorma kuzu büyük kızım çok zor birde öğretmeni bu hafta korona olmuş haftaya gidecek okula ben bu haftaOnlarda haklılar
Ev işi
Çocuklar
Ben şuan tekim diye boştayim
Dışarıya çıkınca hava alıyorlar
O yüzden mavi istiyor ya ablaHerkese bir mavi boncuk pehhh
Hahahaah evlimisinOnlarda haklılar
Ev işi
Çocuklar
Ben şuan tekim diye boştayim
Dışarıya çıkınca hava alıyorlar
Nazar boncuğu diyeO yüzden mavi istiyor ya abla
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım doğana kadar korku içinde oluyoruz doğduktan sonra da nasıl olacak nasıl büyücek diye bir korku geliyor ama çok şükür büyüyorlar anlamıyorsun bile günler geçiyorBende öyle düşündüm yaaa tamam dedim bebeğim gittii ben test etmeseydim regl olduğumu düşünürdüm aslındaa test ettiktne iki saag sonra gelince foşur foşur aha dedim allahtan kociş evdeydide gittik doktora
Yaaaaaa canımm burasıda ne güzell çok minnoş insanlar varr
Hee dimeO yüzden mavi istiyor ya abla
Daha kim kaldı
BursaaaaaAramızdaa aslen nerelisinizz yaaa
Ben rizeliyim ☺
Evliyim tatlım 2,5 senelik Bebis yok olmadığından değil orasını Rabbim bilirdeHahahaah evlimisin
Benimde çevrem ailem şehir dışında biz kocamla beraber birbirimizi yiyoruzzz sıkintıdan
Daha vardir onun yavuklulariDaha kim kaldı
Annem babam Tekirdağ ama biz bursa dogumluyuzAramızdaa aslen nerelisinizz yaaa
Ben rizeliyim ☺
Ben Önceden Samsunlu sonradan olma TrabzonluyumAramızdaa aslen nerelisinizz yaaa
Ben rizeliyim ☺
Evettt yaa kuzumm busene aslınd amoda oldu resmen herkes kanamayla öğreniyor hamile olduğunuRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım doğana kadar korku içinde oluyoruz doğduktan sonra da nasıl olacak nasıl büyücek diye bir korku geliyor ama çok şükür büyüyorlar anlamıyorsun bile günler geçiyor
Daha kimsecikler yokDaha kim kaldı
BibellaDaha kimsecikler yok
Birde pembe saçlı kadını çok seviyorum Nikini unuttum Naif bir yazım şekli var
Yerleşme kanamasimi kuzu herkestemi oluyor oEvettt yaa kuzumm busene aslınd amoda oldu resmen herkes kanamayla öğreniyor hamile olduğunu
Ama çok kotü birşey rabbim kimseye yaşatmasınaminn inşaallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?