Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kaptanım

Günaydın tatlım

Geçmiş olsun kuzum

Geçmiş olsun canım

Uyandım abla iyiyim çok şükür tat koku ve burun tıkanıklığı hariç her açıdan düzeldim
Olsun canim zamanla oda gelir cok yeme dedigim gibi

Sabah bim turu yaptı
1 tane bile Fındık kremasi birakmamislar ya çok şiddetliyim şuan
Nasil bir findik kremasi benim koca almis kocakutuyla hic hosuma gitmedi baktim icerigine %5 findik var dedim senin alcagin sey okadar olur

Pes

Kız ne ara bitirmişler yok artık bimde sağlıklı araştırmalık var mı kuzu katalog atsana buraya bi göz atak ben de kocisime aldırayım
Aaaaa sen öyle dedin ya
Nohut cipsi aldirmayi unuttum ya
Yakınsa git al çok güzel onlar kıtır kıtır
Daha bugün geldi

Olsun canim zamanla oda gelir cok yeme dedigim gibi
Abla yok yok ipin ucu kaçmasın dimi dikkat ediyorum artık bugün kahvaltı da 3 kaşık yoğurt 3 kaşık yulaf 1 er tatlı kaşığı chia ve keten tohumu katıp karıştırdım biraz bekletiyorum içine 1 küçük muz ve az kuruyemiş koyup yiyeceğim kahvaltım bu şekil de öğlen tarhana çorbası aksam da pırasa yoğurt yiyeceğim

Kahve dünyasının bugün gelen
Kapış kapış gidiyor her geldiğinde tatlım
Ben koyde oturuyorum merkeze oyobusle 25dk carsiya 45 dk bizim koyde sadece market olarak sok var baskada bakkkallar yani hicbirsey gelmiyor buraya

Afiyet sifa olsun canim

Afiyet olsun tatlım Mükemmel

Yok artıkın daha neler kız
Nasil bir findik kremasi benim koca almis kocakutuyla hic hosuma gitmedi baktim icerigine %5 findik var dedim senin alcagin sey okadar olur
Abla bazı erkeklerin max alışverişten anladıkları seviye bu
Sağol canım sana da geçmiş olsun
Çok sağol kuzum
Aaaaa sen öyle dedin ya
Nohut cipsi aldirmayi unuttum ya
Yakınsa git al çok güzel onlar kıtır kıtır
Daha bugün geldi
He he tam gidecek adam da benim kuzu nasıl çıkayım cumaya kadar yasakmış eşim dedi beni mi kandırıyor yoğsam yoh

Çikolata hassas noktam ister tarihi geçsin
Yemesemde köşede duracak
Kavonozlarini saklarım atmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…