- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #6.521
Hosbuldum canım sen de hoj geldin kocişin düşmüş yakandan
Sabah bim turu yaptı
1 tane bile Fındık kremasi birakmamislar ya çok şiddetliyim şuan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbuldum canım sen de hoj geldin kocişin düşmüş yakandan
Kız ne ara bitirmişler yok artık bimde sağlıklı araştırmalık var mı kuzu katalog atsana buraya bi göz atak ben de kocisime aldırayım
Sabah bim turu yaptı
Olsun canim zamanla oda gelir cok yeme dedigim gibiGünaydın kaptanım
Günaydın tatlım
Geçmiş olsun kuzum
Geçmiş olsun canım
Uyandım abla iyiyim çok şükür tat koku ve burun tıkanıklığı hariç her açıdan düzeldim
Nasil bir findik kremasi benim koca almis kocakutuyla hic hosuma gitmedi baktim icerigine %5 findik var dedim senin alcagin sey okadar olur
Sabah bim turu yaptı
Pes@Li_zigi
Tatlilar hassas noktam kuzu
1 çay kaşığı dahi olsa yerim .
Bitmesin diye vitrine katmışlığım var
Unutmuşum bir keresinde.
Kimden kaçırıyorsam artık (kendimden)
Tarihi geçmişti. Atmadim .Duruyor .Çok tatlı. KIYAMAM
Sağol canım sana da geçmiş olsunGünaydın kaptanım
Günaydın tatlım
Geçmiş olsun kuzum
Geçmiş olsun canım
Uyandım abla iyiyim çok şükür tat koku ve burun tıkanıklığı hariç her açıdan düzeldim
Aaaaa sen öyle dedin yaKız ne ara bitirmişler yok artık bimde sağlıklı araştırmalık var mı kuzu katalog atsana buraya bi göz atak ben de kocisime aldırayım
Kahve dünyasının bugün gelenNasil bir findik kremasi benim koca almis kocakutuyla hic hosuma gitmedi baktim icerigine %5 findik var dedim senin alcagin sey okadar olur
Abla yok yok ipin ucu kaçmasın dimi dikkat ediyorum artık bugün kahvaltı da 3 kaşık yoğurt 3 kaşık yulaf 1 er tatlı kaşığı chia ve keten tohumu katıp karıştırdım biraz bekletiyorum içine 1 küçük muz ve az kuruyemiş koyup yiyeceğim kahvaltım bu şekil de öğlen tarhana çorbası aksam da pırasa yoğurt yiyeceğimOlsun canim zamanla oda gelir cok yeme dedigim gibi
Ben koyde oturuyorum merkeze oyobusle 25dk carsiya 45 dk bizim koyde sadece market olarak sok var baskada bakkkallar yani hicbirsey gelmiyor burayaKahve dünyasının bugün gelen
Kapış kapış gidiyor her geldiğinde tatlım
Afiyet sifa olsun canimAbla yok yok ipin ucu kaçmasın dimi dikkat ediyorum artık bugün kahvaltı da 3 kaşık yoğurt 3 kaşık yulaf 1 er tatlı kaşığı chia ve keten tohumu katıp karıştırdım biraz bekletiyorum içine 1 küçük muz ve az kuruyemiş koyup yiyeceğim kahvaltım bu şekil de öğlen tarhana çorbası aksam da pırasa yoğurt yiyeceğim
Afiyet olsun tatlım MükemmelAbla yok yok ipin ucu kaçmasın dimi dikkat ediyorum artık bugün kahvaltı da 3 kaşık yoğurt 3 kaşık yulaf 1 er tatlı kaşığı chia ve keten tohumu katıp karıştırdım biraz bekletiyorum içine 1 küçük muz ve az kuruyemiş koyup yiyeceğim kahvaltım bu şekil de öğlen tarhana çorbası aksam da pırasa yoğurt yiyeceğim
Sende bana beybikimIyi ol sen bana hep lazimsin
Sen M MissHayaLet aldır.Ben koyde oturuyorum merkeze oyobusle 25dk carsiya 45 dk bizim koyde sadece market olarak sok var baskada bakkkallar yani hicbirsey gelmiyor buraya
Yok artıkın daha neler kız@Li_zigi
Tatlilar hassas noktam kuzu
1 çay kaşığı dahi olsa yerim .
Bitmesin diye vitrine katmışlığım var
Unutmuşum bir keresinde.
Kimden kaçırıyorsam artık (kendimden)
Tarihi geçmişti. Atmadim .Duruyor .Çok tatlı. KIYAMAM
Abla bazı erkeklerin max alışverişten anladıkları seviye buNasil bir findik kremasi benim koca almis kocakutuyla hic hosuma gitmedi baktim icerigine %5 findik var dedim senin alcagin sey okadar olur
Çok sağol kuzumSağol canım sana da geçmiş olsun
He he tam gidecek adam da benim kuzu nasıl çıkayım cumaya kadar yasakmış eşim dedi beni mi kandırıyor yoğsam yohAaaaa sen öyle dedin ya
Nohut cipsi aldirmayi unuttum ya
Yakınsa git al çok güzel onlar kıtır kıtır
Daha bugün geldi
Nut master diye fistik ezmesi var ben ona onu aldim
Çikolata hassas noktam ister tarihi geçsinYok artıkın daha neler kız
Abla bazı erkeklerin max alışverişten anladıkları seviye bu
Çok sağol kuzum
He he tam gidecek adam da benim kuzu nasıl çıkayım cumaya kadar yasakmış eşim dedi beni mi kandırıyor yoğsam yoh
Abla kızına desen alsa gelince getirir olmaz mıBen koyde oturuyorum merkeze oyobusle 25dk carsiya 45 dk bizim koyde sadece market olarak sok var baskada bakkkallar yani hicbirsey gelmiyor buraya
Sağol kaptanımAfiyet sifa olsun canim
Sağol canımAfiyet olsun tatlım Mükemmel
Oda güzelNut master diye fistik ezmesi var ben ona onu aldim