- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #6.501
masal3487
aktif olcakmisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol kuzumE Elif_Eylul hayırlı olsun yeni fark ettim
Günaydın canımGunaydin kizlar
Gunaydin canim,gun icinde aktif olurum aksamlari biraz zor,o sebeple menulerimi gunduz yazayim diyorum.Aksam yediye dogru eve geliyorum,kizim bes saniye bos birakmiyor,ben de onunla ilgileneyim diye telefonu elime almiyorummasal3487 aktif olcakmisin
Tamam canim olur menulerini yaz cikmadanGunaydin canim,gun icinde aktif olurum aksamlari biraz zor,o sebeple menulerimi gunduz yazayim diyorum.Aksam yediye dogru eve geliyorum,kizim bes saniye bos birakmiyor,ben de onunla ilgileneyim diye telefonu elime almiyorum
Günaydın canımGünaydın kızlar
Dün Jou tatlisi buradaydi kuzuJou Bir daha etiketlemicem bu 2.ci
Sabahtan beri 2kere etiket yaptimDün Jou tatlisi buradaydi kuzu
Sen yoktun
Günaydın Hoşgeldin masalGunaydin canim,gun icinde aktif olurum aksamlari biraz zor,o sebeple menulerimi gunduz yazayim diyorum.Aksam yediye dogru eve geliyorum,kizim bes saniye bos birakmiyor,ben de onunla ilgileneyim diye telefonu elime almiyorum
Sabah görmedim Dün akşam gördümSabahtan beri 2kere etiket yaptim
Günaydın kaptanımGünaydın kizlar
Günaydın tatlımGünaydın kızlar
Geçmiş olsun kuzumBaşım ağrıyo
Geçmiş olsun canımBenimde gözlerim çok yorgunum
Uyandım abla iyiyim çok şükür tat koku ve burun tıkanıklığı hariç her açıdan düzeldim@Li_zigi uyanmissin nasil oldun bugün daha iyimisin
Hosbuldum canım sen de hoj geldin kocişin düşmüş yakandan@Li_zigi
Hosgeldin tatlım