Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar bugün misafirlerim geldi kv kp görümcem kvldesi kocası cart curt öğleden önce geldiler saat 22 de falan gittiler yemek hazırla şu bu derken teli elime almaya fırsatım olmadı bi yandan çocuklar ben pert, köye gitmedim isteseydim giderdim ama gerek yok dedim taşınıcam yine büyük ihtimalle eşim kuaför salonu acicak mecbur evde o taraf da olacak bi sürü işim var daha buraya da yeni taşındım geçen sene temmuz da daha bir yıl olmadı

Anlattım yukarıda ablacım

Hacemat yaptırdım ayaklarimdan bu sefer acıdı
Şifa olsun inşallah ablacım çektiğin acıya değsin
C _CikiLeta Allah senjn cezacıni verecek
Zaten vermiş abla daha ne olsun
Oooff süper tamam yarın başlıyoriiiiiing
Hoşgeldin aramıza canım

Yaaa sevindim ikizimsuyum gitmediğine evinizin yakınlarında açamaz mı canım dükkanı bir dükkan için koskoca ev mi taşınır
@Li_zigi çıktımı sonuçların canım okumadım geçmişi etiketlere baktım sadece merak ettim
Evet canım pozitifim

Yaaa sevindim ikizimsuyum gitmediğine evinizin yakınlarında açamaz mı canım dükkanı bir dükkan için koskoca ev mi taşınır

Evet canım pozitifim
Aynen canım kalkistilar bi işe hayırlısı artık yılanın başı kp

Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah hafif atlatırsın

Ben gitmedim ama yarismicam canım kusura bakma zaten dikkat etmedim kafam allak bullak stresten yiyorum resmen

İyiki gitmedin sen

D u t
Hoşgeldin enerji kaynağı aramıza tekrardan
En çok ben mutlu oldum
Senle yarışmak isterdim ama ben etkisiz elemanim
En son C Chikolata_gozlum bitterimle eştim . Açlıktan kurudu.
Sonra birdaha beni eşleştirmediler
Bende öyle takılıyorum.
Günlük dozumu alıyorum
Beni çok severler

Afiyet olsun canım
Imamı bayıltın diyemi güldün yoksam
Merhaba canim,hosbuldum iyiyim cok sukur topigin hayirli olsun
Saģol canım
Tamam yarın ölçüleri alalım bir dahaki pazartesi ölçü alalım E Elif_Eylul abla ne diyon moral olsun

Tamam filiz de pkey verirse varım
Kiz basla aşk olsun olurmu öyle sey burda herseyin üstesinden geliriz tartini alincada tartilirsin,ölçümünü al lütfen
Senin nickin tanidik gelmedi
Himmmm kem küm iste o benim eskilerden filiz, menulere sinir bozucu yorum yapan cokta sevilmeyen kisi
Hakkinda neyse o hayırlisi olsun insaAllah
Anlattım yukarıda ablacım

Şifa olsun inşallah ablacım çektiğin acıya değsin

Zaten vermiş abla daha ne olsun

Hoşgeldin aramıza canım
Sağol canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…