• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar ❤️ bugün misafirlerim geldi kv kp görümcem kvldesi kocası cart curt 🤣🤣öğleden önce geldiler saat 22 de falan gittiler yemek hazırla şu bu derken teli elime almaya fırsatım olmadı bi yandan çocuklar ben pert, köye gitmedim isteseydim giderdim ama gerek yok dedim taşınıcam yine büyük ihtimalle eşim kuaför salonu acicak mecbur evde o taraf da olacak bi sürü işim var daha buraya da yeni taşındım geçen sene temmuz da daha bir yıl olmadı 😑

Anlattım yukarıda ablacım ☺️
😑😑😑😑
Hacemat yaptırdım ayaklarimdan bu sefer acıdı😬
Şifa olsun inşallah ablacım çektiğin acıya değsin ❤️
C _CikiLeta Allah senjn cezacıni verecek🤨
Zaten vermiş abla daha ne olsun 😔
Oooff süper 😍😍😍 tamam yarın başlıyoriiiiiing :halay::halay:
Hoşgeldin aramıza canım ☺️

Selam kızlar ❤️ bugün misafirlerim geldi kv kp görümcem kvldesi kocası cart curt 🤣🤣öğleden önce geldiler saat 22 de falan gittiler yemek hazırla şu bu derken teli elime almaya fırsatım olmadı bi yandan çocuklar ben pert, köye gitmedim isteseydim giderdim ama gerek yok dedim taşınıcam yine büyük ihtimalle eşim kuaför salonu acicak mecbur evde o taraf da olacak bi sürü işim var daha buraya da yeni taşındım geçen sene temmuz da daha bir yıl olmadı 😑
Yaaa sevindim ikizimsuyum gitmediğine 😍 evinizin yakınlarında açamaz mı canım dükkanı bir dükkan için koskoca ev mi taşınır 😱
@Li_zigi çıktımı sonuçların canım okumadım geçmişi etiketlere baktım sadece merak ettim
Evet canım pozitifim🤗

Yaaa sevindim ikizimsuyum gitmediğine 😍 evinizin yakınlarında açamaz mı canım dükkanı bir dükkan için koskoca ev mi taşınır 😱

Evet canım pozitifim🤗
Aynen canım kalkistilar bi işe hayırlısı artık yılanın başı kp

Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah hafif atlatırsın 🤲🏻😘

Ben gitmedim ama yarismicam canım kusura bakma zaten dikkat etmedim kafam allak bullak stresten yiyorum resmen 😔

İyiki gitmedin sen 😍🤩🥰😚

D u t D u t
Hoşgeldin enerji kaynağı aramıza tekrardan 🥰😍
En çok ben mutlu oldum🤣
Senle yarışmak isterdim ama ben etkisiz elemanim 😆
En son C Chikolata_gozlum bitterimle eştim . Açlıktan kurudu. 😝🤪😁😆
Sonra birdaha beni eşleştirmediler🤣
Bende öyle takılıyorum.
Günlük dozumu alıyorum 😁😆
Beni çok severler 🤣

Bugün menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
2 dilim ekmek
Ot kavurma

Ara öğün
2 YK yulafa 1 bardak süt

Akşam şehriye çorbası
İmam bayıldı 🤣
1 dilim ekmek
Su 2 lt
Spor yapmadim bugün yarın artı cikmayayim diye
E Elif_Eylul @MissHayaLet
Afiyet olsun canım 🥰
Imamı bayıltın diyemi güldün yoksam😂
Merhaba canim,hosbuldum iyiyim cok sukur topigin hayirli olsun♥️♥️
Saģol canım🥰
Tamam yarın ölçüleri alalım bir dahaki pazartesi ölçü alalım E Elif_Eylul abla ne diyon🙈 moral olsun 😚

Tamam 😂 filiz de pkey verirse varım
Kiz basla aşk olsun olurmu öyle sey burda herseyin üstesinden geliriz tartini alincada tartilirsin,ölçümünü al lütfen🥰
Senin nickin tanidik gelmedi🙈
Himmmm kem küm iste o benim eskilerden filiz, menulere sinir bozucu yorum yapan cokta sevilmeyen kisi😂😂
Hakkinda neyse o hayırlisi olsun insaAllah 🤗
Anlattım yukarıda ablacım ☺️

😑😑😑😑

Şifa olsun inşallah ablacım çektiğin acıya değsin ❤️

Zaten vermiş abla daha ne olsun 😔

Hoşgeldin aramıza canım ☺️
Sağol canim🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back