- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #5.761
Iste her telden varAma güldüm baya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iste her telden varAma güldüm baya
Aynen abla nasılsın hacamat nasıldıIste her telden var
Iyiyim canim biraz acilı gecti desemAynen abla nasılsın hacamat nasıldı
Şifa olsun inşallah babam da sırtına yapar çok sık baya rahatlatıcı diyorIyiyim canim biraz acilı gecti desem
Sünnet cocuklari gibi yürüdüm eve gelince ama simdi kantaron yagi surdum 2gune gecer
Amin canim inşaAllahŞifa olsun inşallah babam da sırtına yapar çok sık baya rahatlatıcı diyor
Ah ah eskiden 85den 60a düstügüm zamanlar günde minumum 1 saat tempoli yuruyus yapiyordum ama nasil vermistim. Neyse bunlar suan spor gibi gelmiyor bana . Cocuklar ev isi yemek ders zaman bulamiyorum.Tebrikler canim
Ah ah bilmem mi2 dk yalnız bırak her yer krem olsun,
Eki Görüntüle 3010239
Olur olur napalim gene düsersin üzülmeAh ah eskiden 85den 60a düstügüm zamanlar günde minumum 1 saat tempoli yuruyus yapiyordum ama nasil vermistim. Neyse bunlar suan spor gibi gelmiyor bana . Cocuklar ev isi yemek ders zaman bulamiyorum.
Ama yaaa neguzel.olmus bakım şart2 dk yalnız bırak her yer krem olsun,
Eki Görüntüle 3010239
Insallah , umarim hepimiz veririzOlur olur napalim gene düsersin üzülme
Aaa masal sen nerden ciktinMerhaba kizlar,guzel bir grup olmus,beni de araniza alir misiniz
Iyi geceler canimIyi geceler hatunlar , sabah evden erken cikiyorum insallah tartilip atarim. Cünkü coookk aciim.
Yine düşersin kuzum ya maşallah iyi gidiyorsun sporda eklenmis daha çabuk gider kilolarAh ah eskiden 85den 60a düstügüm zamanlar günde minumum 1 saat tempoli yuruyus yapiyordum ama nasil vermistim. Neyse bunlar suan spor gibi gelmiyor bana . Cocuklar ev isi yemek ders zaman bulamiyorum.
İyi geceler canımIyi geceler hatunlar , sabah evden erken cikiyorum insallah tartilip atarim. Cünkü coookk aciim.
Keşke bakım kremi olsa popo kremiAma yaaa neguzel.olmus bakım şart
Hoşgeldin canımMerhaba kizlar,guzel bir grup olmus,beni de araniza alir misiniz
Popoya sürmeyi unutmusKeşke bakım kremi olsa popo kremi
Poposu hariç her yerine ve yerlere sürmüştü birde dün gittigimiz yerde çok uslu çocuk diyorlardiPopoya sürmeyi unutmus