- 25 Ağustos 2019
- 61.103
- 114.014
- 698
- 30
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #5.741
Aaaa ciddenmiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa ciddenmiii
Evet canimAaaa ciddenmiii
Ayy cok güzel ya abla kardeşEvet canim
Evet canim kardesim 3senedir burda sanirsam diyet gruplarinda,sonra benide yapti üye onla ayni takimda yaristik daha sonra burda sayfa actim o da kizlarda birlikte burdan devam ettikAyy cok güzel ya abla kardeş
Çok güzel fikir iyi olmuş sende baya aktifsin demekkii 2020de uye olmussun ama mesaj 73 lerde aboouuvvEvet canim kardesim 3senedir burda sanirsam diyet gruplarinda,sonra benide yapti üye onla ayni takimda yaristik daha sonra burda sayfa actim o da kizlarda birlikte burdan devam ettik
Heee canim ben uzun zamandir aktifim baya adam ettim gruplari sonra kactimÇok güzel fikir iyi olmuş sende baya aktifsin demekkii 2020de uye olmussun ama mesaj 73 lerde aboouuvv
Kaçmasan olmuştu belki 90 larda msjHeee canim ben uzun zamandir aktifim baya adam ettim gruplari sonra kactim
HarikaGüzeldi dogru söyle
Üyelik iptali yaptım sonra biraz kendimi topladim falan o arada pufff oldu mesajlarKaçmasan olmuştu belki 90 larda msj
Ayy cok güzel ya abla kardeş
Gene de harika vallahaaÜyelik iptali yaptım sonra biraz kendimi topladim falan o arada pufff oldu mesajlar
MasallahÜyelik iptali yaptım sonra biraz kendimi topladim falan o arada pufff oldu mesajlar
Gene de harika vallahaa
Iste köyün delisi benimde ondanMasallah