- 25 Ağustos 2019
- 61.376
- 115.102
- 698
- 31
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #5.741
Aaaa ciddenmiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa ciddenmiii
Evet canimAaaa ciddenmiii![]()
Ayy cok güzel ya abla kardeşEvet canim![]()
Evet canim kardesim 3senedir burda sanirsam diyet gruplarinda,sonra benide yapti üye onla ayni takimda yaristik daha sonra burda sayfa actim o da kizlarda birlikte burdan devam ettikAyy cok güzel ya abla kardeş![]()
Çok güzel fikirEvet canim kardesim 3senedir burda sanirsam diyet gruplarinda,sonra benide yapti üye onla ayni takimda yaristik daha sonra burda sayfa actim o da kizlarda birlikte burdan devam ettik
Heee canim ben uzun zamandir aktifim baya adam ettim gruplari sonra kactimÇok güzel fikiriyi olmuş sende baya aktifsin demekkii 2020de uye olmussun ama mesaj 73 lerde aboouuvv
![]()
Kaçmasan olmuştu belki 90 larda msjHeee canim ben uzun zamandir aktifim baya adam ettim gruplari sonra kactim![]()
Üyelik iptali yaptım sonra biraz kendimi topladim falan o arada pufff oldu mesajlarKaçmasan olmuştu belki 90 larda msj![]()
Gene de harika vallahaaÜyelik iptali yaptım sonra biraz kendimi topladim falan o arada pufff oldu mesajlar![]()
MasallahÜyelik iptali yaptım sonra biraz kendimi topladim falan o arada pufff oldu mesajlar![]()
Gene de harika vallahaa![]()
Iste köyün delisi benimde ondanMasallah![]()