- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #5.081
Kuzu liste oldu sankiBen cocuklardan yazamiyomki yoksa otomatik gibiyim yazida kapisalim yarisalim varim bugun liste yapilsa iyiydi ortiler kankiler E Elif_Eylul
Eşleşmeyimi diyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu liste oldu sankiBen cocuklardan yazamiyomki yoksa otomatik gibiyim yazida kapisalim yarisalim varim bugun liste yapilsa iyiydi ortiler kankiler E Elif_Eylul
Aboo yapılmış yeni gordumKizlar eşlesmeler böyle herkes kankisini etiket yapip menü ve sporunu takip etsin
Eslesmeler 18.02.2022 24.02.2022 yuzdelerin toplamı @M_atruska
E Elif_Eylul80.6
76.4@suspushanimcim
F Frozen0168.8
68.8@HuZuNMeLeGi
@sardunya103873.3
65.6@Noisy Girl
@Li_zigi63.8
67.2@Chikolata_gozlum
@MissHayaLet63.25
57.2
Evet yeni gordum canimKuzu liste oldu sanki
Eşleşmeyimi diyorsun
Bende kendimle yarışıyorumEvet yeni gordum canim
Evet bu hafta eşiz canim kanki oldukFirtina o kadar cok mu ki ya
Beraber esleselim mi bu hafta ?
Hoşbuldum benim kafa bi milyon
Çok sevilen birisin sen bence ikimizin enerjiside uyumlu bence buradan beni cezalandirdiklarinda yanina uğrayabilirmiyimTokanmayın kaynanamdan geldim
Aynı kafa bu kafaHoşbuldum benim kafa bi milyon
Kiz 50 kilosun gebelikte 10 kilo alsan 60 olur yine verirsin ay sen hamile kal saglikla dogum yapta onlar cozulur biz burdayiz zaten yıllardır al verBende kendimle yarışıyorum
Gebelikte benden bir fil çıkar söylim size
Çünkü ben hem sağlıklı hem sağlıksız yiyeceklerin müptelasıyım içimdeki o cevher gebelikte çıkacak hissediyorum
Burada konu açarsam şaşırmayın
Tabi.her zamanÇok sevilen birisin sen bence ikimizin enerjiside uyumlu bence buradan beni cezalandirdiklarinda yanina uğrayabilirmiyim
Şefkatli kollara ihtiyacım var
Aynı kafa bu kafa
Şaka bir yana enerjine hayran kaldımTabi.her zaman
Bugün ben de gördüm kendilerini kocacım bana sürprüz yaptı ne ka güzelTokanmayın kaynanamdan geldim
Ben mide ameliyatı olurumKiz 50 kilosun gebelikte 10 kilo alsan 60 olur yine verirsin ay sen hamile kal saglikla dogum yapta onlar cozulur biz burdayiz zaten yıllardır al ver
Sanada destek oluruz
Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum..bi etikete yanındayım .Şaka bir yana enerjine hayran kaldım
Rabbim eksiltmesin
Eline saglik guzel olmus canim esler birbirine destek olacak degil miKizlar simdi ben eşlesmeyi yaptim kim ne der bilmiyorum baska türlü uymuyor
@M_atruska
E Elif_Eylul
@suspushanimcim
F Frozen01
@HuZuNMeLeGi
@sardunya1038
@tobotsever
@Li_zigi
@Chikolata_gozlum
@MissHayaLet
Daha ne istiyonBugün ben de gördüm kendilerini kocacım bana sürprüz yaptı ne ka güzel
Seninki ayrı olay zaten kuzu habersizBugün ben de gördüm kendilerini kocacım bana sürprüz yaptı ne ka güzel