- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #4.981
Afiyet olsun tatlım sağlıklı menü18.02.2022 Cuma yitiksifa 3. Günüm
Saat 14 de
2 yumurta 3 dilim sucukla omlet 1 havuç 5 zeytin 2 dilim süzme peynir 1 kapya biber
Ara 1
1 fincan bitki çayı
Akşam 19 da
3 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık ıspanak 2 kaşık yoğurt
9 kaşık bulgur pilavı
Suyu sayamadim bugün
E Elif_Eylul
@Noisy Girl
Diyetim bozulursa bu şekil bir kaza başıma gelmiştirAhahaha bunun farklı versiyonları da var hepsi birbirinden komik ve çok mantıklı yere düşmez nimet
Bende öyle canım doğum öncesi de kilo problemim vardi sonra doğum sonrası bu katlanarak devam ettiİyiyim canım sen nasılsınteşekkür ederim canım ben 3 seneden beri zayıflama yarışmalarındaym az çok vücuduma ne iyi gelir ne gelmez anladım artık
İnşallah öyle yapacağım kuzum.spor için ayrı mi bildirim yapıyoruz acabaToparlansin canım yediklerini özellikle korbonhidrat tüketimini daha aza indir sebze protein ve salata tüket
Tebrikler canım
Tebrikler kuzum
Hoşgeldin canımYaa hoşbulduk. Teşekkür ederimçok sevindim
Ben 3 senedir bu durumdayim çocuk 3 yaşına girdi yeni başladım en azından başladık canımMaşaAllah sana valla ben tek çocukla yıllarca 80 kilo üzeri yaşadım ne salakmisim
Tebrikler kuzum
Abla benim hedef 55Kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar
Ye,dengele,zayifla başlangıç K. Güncel k. Kilo k. Hedef k. E Elif_Eylul 77.1 76.4 0.7 70 @Li_zigi 68.3 67.2 ,1.1 60 @Noisy Girl 64.5 638 0.7 55 @MissHayaLet 60.7 57.2 ,3.5 55 @sardunya1038 66.1 65.6 .05 60 @tobotsever 69 69 65 @HuZuNMeLeGi 74.6 73.3 ,1.3 64 @Mevsim_bahar83 69.7 68.8 0.9 65 @suspushanimcim 69.9 68.8 ,1.0 60 H a p p y 48.4 M M_atruska 80.2 80.6 +0.4 70 C Chikolata_gozlum 63.25 55
Afiyet olsun ablacım18subat
Sabah
1yumurta,1dilim peynir,roka,salatalik,az tahin 1poğca
Turk kahvesi,2bitter
Nescafe
Ögle
1tabak yesil mercimek,3kasik havuc salatası,az turşu
Tarcınli kakaolu süt,1muz 3hurma,1tatlı kaşıgı fıstık ezmesi
Aksam
4 adet köfte,3kasik havuc salatasi,1dilim ekmek(1haslanmis yumurta kalmasin diye şeyettim)
1litre ödem suyu
2litre su
Bakya ben geldim diye havai fişek almış.Bende öyle canım doğum öncesi de kilo problemim vardi sonra doğum sonrası bu katlanarak devam etti
İnşallah öyle yapacağım kuzum.spor için ayrı mi bildirim yapıyoruz acaba
Tebrikler canım
Tebrikler kuzum
Hoşgeldin canım
Ben 3 senedir bu durumdayim çocuk 3 yaşına girdi yeni başladım en azından başladık canım
Tebrikler kuzum
Abla benim hedef 55
Afiyet olsun ablacım
Gelir az sonra cee e yaparGöz kırpsa keşkeeee
Demistim ben dimi kilo almak için birimizi yicek diye kısmet dutluğaymışAboo gözü dönmüş kaçın
Sağol tatlımAfiyet olsun tatlım sağlıklı menü
Bir gün yitikten bıkarsam yere muz kabuğu atacağımDiyetim bozulursa bu şekil bir kaza başıma gelmiştir
Çok sağol tatlımBende öyle canım doğum öncesi de kilo problemim vardi sonra doğum sonrası bu katlanarak devam etti
Tebrikler canım
Tebrikler kuzum
Hoşgeldin canım
Ben 3 senedir bu durumdayim çocuk 3 yaşına girdi yeni başladım en azından başladık canım
Tebrikler kuzum
Abla benim hedef 55
Afiyet olsun ablacım
Aman dikkat edelim bir tarafımızı incitmeyelimmGelir az sonra cee e yapar
Demistim ben dimi kilo almak için birimizi yicek diye kısmet dutluğaymış
Sağol tatlım
Bir gün yitikten bıkarsam yere muz kabuğu atacağım
Çok sağol tatlım
Afiyet olsun canım18.02.2022 Cuma yitiksifa 3. Günüm
Saat 14 de
2 yumurta 3 dilim sucukla omlet 1 havuç 5 zeytin 2 dilim süzme peynir 1 kapya biber
Ara 1
1 fincan bitki çayı
Akşam 19 da
3 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık ıspanak 2 kaşık yoğurt
9 kaşık bulgur pilavı
Suyu sayamadim bugün
E Elif_Eylul
@Noisy Girl
Sagol canimBende öyle canım doğum öncesi de kilo problemim vardi sonra doğum sonrası bu katlanarak devam etti
Tebrikler canım
Tebrikler kuzum
Hoşgeldin canım
Tebrikler kuzum
Abla benim hedef 55
Afiyet olsun ablacım
Bakya ben geldim diye havai fişek almış.
Duygulandım
O da spor için bahane olur abla sen bakmaAman dikkat edelim bir tarafımızı incitmeyelimm
Yok gormedim zatenO da spor için bahane olur abla sen bakma
Süper ya gözüm bayram etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?