- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #4.921
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun tatlım
Muhteşem menü
Hep böyle olacak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun tatlım
Muhteşem menü
Evet olacakTeşekkür ederim canım
Hep böyle olacak inşallah
Kusura bakma bu hafta kendime bir hayrım olmadı. Sorun sende değil yani bendeBen katilmim canim
Cikolatama bile hayrım olmadı
Ben kendi çapımda takilim
Paylaş arada nasıl 48 kilo olunur öğremiyimAkşam yemeğim
Aşırı hafif yarına uçarım
Zeytinyağlı Pırasa nohut bile yok
1 bardak sade kefir
Paylaşmaya kaide değerde görmedim
Ya boy yokya bide kemikde yok bende kilolu gösteriyorum. Göstermiyorum öyleyimEvet olacak
Kilonda o kadar çok değil bence
Is yapiyordum kuzu bugün biraz halsizim grip oldum olacağım sankim burnum akıyorNapıyonuz sesiniz çıkmıyore
Ah ah ablam spor yaptım biraz da oturdum kaldım yukarda ki gibiyimHeee kiz bu kızlar ne yapiyor
Hayırdır canım rahatsız mısınAy bugünlerde nedense ağzımın tadı yok
Afiyet olsun tatlımİlk menüm vatana millete hayırlı olsun
İnat etdim bu hafta bende 3 kilo vericem
Kahvaltı
2hş yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 2 ceviz 2 badem , 1 dilim dil peyniri
Akşam fırınta sebze yarım tabak, 1 kase yoğurt, salata
Su 2.5 litre
Yeşil çay 1
Spor loadingg.....
Hoşbuldum canım
Benim de ilk iki gün öyleydi spora ara verince oluyor
Oooo kimler gelmiş hoşgeldin canım
Oldu ya öyle yorgun öyle uykusuzum ki anlatamam. Diyet koptu gitti zaten baya da kilo aldım şimdi toparlamaya çalışıyorum ama adapte olamadım bi türlüNebilim aylar oldu
Bizde iyiyiz canim ayni devam
Aman madam bende aldim iste 77 ciktim bugun 76.4 yani yeee al ver ayni bokHoşbuldum canım
Oldu ya öyle yorgun öyle uykusuzum ki anlatamam. Diyet koptu gitti zaten baya da kilo aldım şimdi toparlamaya çalışıyorum ama adapte olamadım bi türlü
Gecmis olsun canim dikkat et yawwHoşbuldum canım
Oldu ya öyle yorgun öyle uykusuzum ki anlatamam. Diyet koptu gitti zaten baya da kilo aldım şimdi toparlamaya çalışıyorum ama adapte olamadım bi türlü
Öyle deme etkisiz bir elemanla eşleşmek senin suçun değilKusura bakma bu hafta kendime bir hayrım olmadı. Sorun sende değil yani bende
Yaa geçmiş olsun. Olmazsın inşallah yaIs yapiyordum kuzu bugün biraz halsizim grip oldum olacağım sankim burnum akıyor
Ah ah ablam spor yaptım biraz da oturdum kaldım yukarda ki gibiyim
Hayırdır canım rahatsız mısın
Afiyet olsun tatlım
MerhabaHoşbuldum canım
İçimden geçenleri pat diye söylediöin için teşekkürler ablaAman madam bende aldim iste 77 ciktim bugun 76.4 yani yeee al ver ayni bok
Benim için bir sorun yok Ayşe içinde yoksa süperKizlar simdi ben eşlesmeyi yaptim kim ne der bilmiyorum baska türlü uymuyor
M M_atruska
E Elif_Eylul
suspushanimcim
F Frozen01
K Klassklasik
sardunya1038
P -pelin
@Li_zigi
C Chikolata_gozlum
M MissHayaLet
Yokya acaip gaz verme yeteneğin var istenmedik olaylar oldu. Geçti bitdi çok şükür. Enerjin harika kendine haksızlık etmeÖyle deme etkisiz bir elemanla eşleşmek senin suçun değil
Hepimizin payi var
Öyle deme etkisiz bir elemanla eşleşmek senin suçun değil
Hepimizin payi var
Etkisiz derken kiloyu diyorum kuzu zatenYokya acaip gaz verme yeteneğin var istenmedik olaylar oldu. Geçti bitdi çok şükür. Enerjin harika kendine haksızlık etme
ŞükürYokya acaip gaz verme yeteneğin var istenmedik olaylar oldu. Geçti bitdi çok şükür. Enerjin harika kendine haksızlık etme
Hee öyleyse tamamEtkisiz derken kiloyu diyorum kuzu zaten
Kendime asla dememkendimi çok severim
Gerçekten çok şükür. Bir ders daha çıkardım