• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki sürpriz yapar sana bellimi olur 😏
İnşallah hepimize yapsın :dua::dua:
Afiyet olsun canım 😘

😫😫😫😫😫

Hakkımız tabi 2 gündür ac uyuyorum 0 şeker ve regl oldum gidip sadece çikoyu koklamakla yetiniyorum ben ki reglken koca kare 1 paket çikoyu gömen insanım yarın büyük 1 eksi bekliyorum kendimden E Elif_Eylul kaptanım eksi gelmezsem dötüme vuran emoji istiyorum🤣
Eksi gelirsin zaten canım inşallah yani 🥰🥰
Ahh sana helal olsun canım ❤️ Ben akşama kadar iyi gitmiştim
Sabah yumurta peynir zeytin iki dilim ekmek
Sonra 1 tane salatalık 1 kayısı ama akşam 🙈🙈🙈 kacamagin tillahi oldu yarın 69 çıkarsam sevinicem 🙈🤦
Olsun canım moral bozmak yok zaten 69 sun haftaya verirsin daha önünde bir hafta var yarından sonra tolere edersin 🤗🤗

Ya benim ağlama şeklim de değişik mesela biri vefat etti sevdiğim biri çok aşırı üzülüyorum ama ağlayamıyorum ama gereksiz yere çok ağlarım giz yaşım hazır geçen oğlumun ameliyati geldi aklıma daha olmadı ama geçen biri anlattı neler olacağını kardeşi olmuş onun da gece gece bi ağladım bi ağladım tuhafım yani
Canım ben tam başağım sevincim üzüntüm doruklardadır cok sevdiklerim vefat etti onlar için kaç gün ağladım. Benim en en üzüldüğüm 2 olay sokagimizda şehidimiz vardı onun cenazesinde çok aşırı ağlamıştım sanki abim ölmüş kadar😭 bir de büyük kızım soğuk havale geçirdiği dönem yoğun bakımdayken çok ağlamıştım ben bu yüzden yıpranıyorum ya zaten ah ah gözlerimin etrafı kırıştı ağlamaktan 😔

Oğlun ne ameliyatı olacak kuzum😕

Canım ben tam başağım sevincim üzüntüm doruklardadır cok sevdiklerim vefat etti onlar için kaç gün ağladım. Benim en en üzüldüğüm 2 olay sokagimizda şehidimiz vardı onun cenazesinde çok aşırı ağlamıştım sanki abim ölmüş kadar😭 bir de büyük kızım soğuk havale geçirdiği dönem yoğun bakımdayken çok ağlamıştım ben bu yüzden yıpranıyorum ya zaten ah ah gözlerimin etrafı kırıştı ağlamaktan 😔

Oğlun ne ameliyatı olacak kuzum😕
Ya bende ağlarım hemen göz yaşım hazırdır ama bazen istesemde ağlayamam 😂
Oğlum peygamber sünneti mi deniyor başka ismi de var canım normal sünnet gibi değil ameliyat olacak çişini yapması gereken delikten yapamıyor orası kapalı ameliyatla orayı açıp şimdiki yaptığı yeri kapatacaklar içim içimi yiyor aklımdan çıkmıyor 😭😭😭

Oğlum peygamber sünneti mi deniyor başka ismi de var canım normal sünnet gibi değil ameliyat olacak çişini yapması gereken delikten yapamıyor orası kapalı ameliyatla orayı açıp şimdiki yaptığı yeri kapatacaklar içim içimi yiyor aklımdan çıkmıyor 😭😭😭
Yaa hiç duymadım inan ama hiçç korkma canim benim işinin ehli bir doktorla hallolur 🤗 yaşıda küçük kuzunun çabuk iyileşir toplanır 😍

Geçmiş olsun
Rabbim sağlık versin tatlım
Hiç acı hissetmesin kuzu🤲

Gecmis olsun canım doktor ne açıklama yaptı ameliyat için peki.

17.02.2022 Perşembe Yitiksifa 2. Günü

Ara 1
2 bardak siyah cay

Kahvaltı 12.20
Eki Görüntüle 3008821

Ara 2
1 fincan sade türk kahvesi

Ara 3
1 kupa bitki çayı

Akşam 18.30
1 kase mercimek çorbası (2kepce)
9 kaşık bulgur pilavı
1 kase salata
2 kaşık yoğurt

2 lt su
3 fincan siyah cay
1 kupa yeşilçay

E Elif_Eylul
@sardunya1038
Afiyet olsun canım 🤗
Gecmis olsun canim 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back