• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O neyaa ben anlamadimki

Afferim sana....
Ya abla işte yıldızlı gün var yıldızsız gün var 😂😂😂 kesim için normal gün var kesim için muhteşem gün var gibi ay anlatamıyorum 😂😂😂😂 salaklaştım 😆😆😆
He salağım abla ben taktımmı aç dollanırım. Kesin akşam yine saldırcam 🙈 bilseydim niyet ederdim oruç tutardım en azından 😂

Ya abla işte yıldızlı gün var yıldızsız gün var 😂😂😂 kesim için normal gün var kesim için muhteşem gün var gibi ay anlatamıyorum 😂😂😂😂 salaklaştım 😆😆😆
He salağım abla ben taktımmı aç dollanırım. Kesin akşam yine saldırcam 🙈 bilseydim niyet ederdim oruç tutardım en azından 😂
😑😶😶😶

Kozmik bakımımı diyorsun tatlım

Sizde sürekli vajinal enfeksiyona yakalaniyormusunuz.
Yakalaniyorsaniz nasıl besleniyorsunuz kızlar
Hep hap fitil nereye kadar ya
Başlamadan bıktım 🤣😑😔
Ben sıklıkla ve şuanda oldum gene karnım şisti kasiklarimda öyle hap ve fitilden yoruldum
Defne yapragi kaynatip o suya oturcam kesiyormus

Cidden işe yararsa her zaman dualarimdasin abla
Önce şu ilaçları kullanim denicem
Teşekkür ederim 😍🥰
Canim sürekli ayni durumdayim bende burda bir defne agaci var topladim kaynatcam bende iyi geliyor🥰

Afiyet olsun canım şimdiden🥰
Teşekkür ederim kaptanellam 😚
Ya ben açım balıkmı gelemmi misafir 😆😆😆
Gel kız 🤣
Ya kaçırmışım dün yıldızlıymış. 🤭 Şimdi ben yağ kullanayayım martda keserim. Hep yıldızlılardamı kestin? Yoksa yıldızsızlardada kesdiğin oldumu 😂
Yıldızlı günler kesin günü canım diğer günler kesme sakın.
😘😘😘😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back