- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #3.461
Fistiklisinin tombigi var bimde ben ondan yerimBende şu fıstıklı Citos vardı onu seviyorum böyle solucana benziyor şekli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fistiklisinin tombigi var bimde ben ondan yerimBende şu fıstıklı Citos vardı onu seviyorum böyle solucana benziyor şekli
Bende seviyorum onuBende şu fıstıklı Citos vardı onu seviyorum böyle solucana benziyor şekli
Mısırdan yapılmış denilen sanirimFistiklisinin tombigi var bimde ben ondan yerim
Barbekülusude güzelBende seviyorum onu
Aciktık benceNoluyo yaaaa huuuuu yine cozuttuk
Evet ya oruçlu olunca öyle oluyorNasıl üşüdüm ilim kemigim dondu kısa kollu gezen ben hırka giydim sobayi yaktim oruc vurdu
Ayy orucken en büyük sorun üşümek abla bende önceki gün çok üşümüştüm sen bi de dışardan geldinNasıl üşüdüm ilim kemigim dondu kısa kollu gezen ben hırka giydim sobayi yaktim oruc vurdu
Ayy görsen disarda gunes var ben soba yaktimEvet ya oruçlu olunca öyle oluyor
Allah'ım bu kız bizi nasıl motive ediyor allasenBarbekülusude güzel
Aciktikmi naptik
Allah'ım bu kız bizi nasıl motive ediyor allasen
Mısır Unundan yapıldığı için zararsız hemde firinlanmisAllah'ım bu kız bizi nasıl motive ediyor allasen
Bastır iç sesini fazla ses etmesinAh birde onu iç sesime sor
İsyan ediyor
Stres hormonlarım coşuyorBastır iç sesini fazla ses etmesin
Olsun canım açlıktan o yemek yiyince kendine gelirsin.Ayy görsen disarda gunes var ben soba yaktim
Ben yemek aşım aşamasına geçiyorum kızlar
Hadi iyisiniz sonra yeme aşaması derken yokum
Allah'ım bu kız bizi nasıl motive ediyor allasen
Git kız yemeğini yeMısır Unundan yapıldığı için zararsız hemde firinlanmis
O zaman daha tehlikeliyim
Git kız yemeğini ye
2 saat bakmadim 102 bildiri gelmis arasinda gormedim bakiyim bircallanetics nedir bildirimi sizlerede geldimi