- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #3.441
Benim aklıma da geldi![]()
Anlamıstir yavvv ona değmediğiniHe kız gel sana demedik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim aklıma da geldi![]()
Anlamıstir yavvv ona değmediğiniHe kız gel sana demedik![]()
Yok ben yiyemiyom o niye yesin olmaz öyle yemesinYe sen ye citossun zaten![]()
Tamam sende pilav yap karsilikli yiyinYok ben yiyemiyom o niye yesin olmaz öyle yemesin
Anca beraber kanca beraber değilmiydi![]()
Bizde kendimize öyle diye diye böyle olduk ablaYe sen ye citossun zaten![]()
Abla bu citosu napalim ya çok pis bilendim 50 kilo insan mı olur ELLİ KİLOYe sen ye citossun zaten![]()
Ah birde onu iç sesime sorİç sesinin maşallahı var![]()
Biz tombiyizBizde kendimize öyle diye diye böyle olduk abla![]()
Menümde pilav yok bugünTamam sende pilav yap karsilikli yiyin![]()
Istesemde alamam hormonlar hızlı benimAbla bu citosu napalim ya çok pis bilendim 50 kilo insan mı olur ELLİ KİLObir ferman çıkaralım derhal 10 kilo alsın geri gelsin
![]()
Ozaman kilo aldirmak icin baskı yapalim,biz vermiyosak o alsınAbla bu citosu napalim ya çok pis bilendim 50 kilo insan mı olur ELLİ KİLObir ferman çıkaralım derhal 10 kilo alsın geri gelsin
![]()
Salata varmiMenümde pilav yok bugün![]()
Biz tombiyiz
Eskiden tombi vardi citosmu vardiki
Kusimmi hı kusimmiOzaman kilo aldirmak icin baskı yapalim,biz vermiyosak o alsın![]()
Atın bunu sayfadan nispet yapiyor bizeIstesemde alamam hormonlar hızlı benim![]()
Bence mantıklıOzaman kilo aldirmak icin baskı yapalim,biz vermiyosak o alsın![]()
Yok cidden hastalıkAtın bunu sayfadan nispet yapiyor bize![]()
Tombi var hala binden aldım cumaya yicem kısmetseBiz tombiyiz
Eskiden tombi vardi citosmu vardiki
Bende şu fıstıklı Citos vardı onu seviyorum böyle solucana benziyor şekliTombi var hala binden aldım cumaya yicem kısmetse![]()
Heee evet birazKusimmi hı kusimmi![]()
Vallami bim yok ya burda normaldir görmememTombi var hala binden aldım cumaya yicem kısmetse![]()