- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #3.341
Biz öyle yapıyoruz zaten artık3 maymunu bu yüzden seviyorum bu kadar basit aslında gezmeseler keşke ama işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz öyle yapıyoruz zaten artık3 maymunu bu yüzden seviyorum bu kadar basit aslında gezmeseler keşke ama işte
Her çıkışın inişide var kuzu sağlıklı bir şekilde vereceksin ve kalıcı olarak sabit kalacak istediğin kilonKandırma beni inanırım sonra
Yaparsın inanıyorum
Ne olduki
51 den geldimm ben bu rakama
Ekmeği bitmiş demek kiAman herkes kendi kalbinin ekmegini yer yazılmıstı enson dogru herkes kendi kalbinin ekmegini yiyor can sıkıntisından
Neyse burasinida kirletmeyelim artik kapatalimEkmeği bitmiş demek ki
Aynen evetttt son 1Neyse burasinida kirletmeyelim artik kapatalim
Iste yapanida görmesek canımız sıkılmasaBiz öyle yapıyoruz zaten artık
İnşallahKaldık neyse çaktırma ağzından kaçırir elbet
Susarız tabiki seni mi kiricaztamam yarında siz benim için susun
Birde cumartesi günü
Söyle de kutlayalımSöylemem
Durmuyorlar bende yetişemiyorumm
Tühyaa en sinir olduğum olay
Pasta görürseniz menümde öyle anlarsınız artık
TeşekkürkerGuzel kiloymus maşallah
Sorun yok canim eklerim simdi
Bitdi beyaa son sayfamm yuppiHa gayret
Şimdilik 55 yazalım abla ama kalbim 48 deC Chikolata_gozlum hedefin ne canim
Yoooook artik çüş
Boy yokya 55 güzel durmuyor.Yok olacak
55 iyidir
Ay 170 olsam göbek atardım 60 kilo neyime yetmezdikiBenimde beynim durdu ekle zannettim
Aaa ne oldu diyeyim diye alıntıladım. Gördüm artıkınBeni hazmedemeyenler hâlaa profilimde geziyor bende gözardisin düş artık yakamdan ben sizin hayatinizdan çıktim sizde benim hayatimdan çıkın artik yavvv fazla merak iyi degildir herkes baksin kendi yoluna
Bende arada kaldırıp bakıyordum ne yazmış diyede. Aman kim ne isterse yapsınBeybi bunlar hep boşluktan takma sen göz ardı ettigimi de acacaksam neden göz ardı ettim. Ya da neden açıyorum kafam da deli sorular ne diyorsun bu duruma C Chikolata_gozlum
Ben sıkılmıyorum uğraşmıyorum araştırmiyorum onlara da tavsiye ederimIste yapanida görmesek canımız sıkılmasa
Haydi kızlar nerede hareket orada bereket
Haklısın canım sıkmayın canınızıKizlar mod düşürmek yok lütfen isteyen istediğini yapabilir, yapsında. Ama uzakta çççoooooooookkkkkkkk uzakta mümkünse. Biz birbirimize bakalım E Elif_Eylul abla boşver
Gözardi bende hep gözardidir kaldirip bakmam bile banane karsimdaki artik ne yapmis bunun icin var degilmi bitti gittiTeşekkürker
Bitdi beyaa son sayfamm yuppi
Şimdilik 55 yazalım abla ama kalbim 48 de
Boy yokya 55 güzel durmuyor.
Ay 170 olsam göbek atardım 60 kilo neyime yetmezdiki
Aaa ne oldu diyeyim diye alıntıladım. Gördüm artıkın
Bende arada kaldırıp bakıyordum ne yazmış diyede. Aman kim ne isterse yapsın
Kız bakma aman kim naparsa yapsinTeşekkürker
Bitdi beyaa son sayfamm yuppi
Şimdilik 55 yazalım abla ama kalbim 48 de
Boy yokya 55 güzel durmuyor.
Ay 170 olsam göbek atardım 60 kilo neyime yetmezdiki
Aaa ne oldu diyeyim diye alıntıladım. Gördüm artıkın
Bende arada kaldırıp bakıyordum ne yazmış diyede. Aman kim ne isterse yapsın
Biz nasıl kullanılacağını bildiğimiz içinGözardi bende hep gözardidir kaldirip bakmam bile banane karsimdaki artik ne yapmis bunun icin var degilmi bitti gitti
Gelmem miBana bunlarla gel
Gelmem mi
NooSoylemicen mi
No no no hiç söylemedinmi yaa ben neden unutdunuz beniiİnşallah
Susarız tabiki seni mi kiricaz
Söyle de kutlayalım
Haklısın ablaGözardi bende hep gözardidir kaldirip bakmam bile banane karsimdaki artik ne yapmis bunun icin var degilmi bitti gitti
Kimse gözardı değil bende. Eskiden yapmıştımyaa birisini o zamandan bahsediyorumKız bakma aman kim naparsa yapsin
Haydi kızlar nerede hareket orada bereket
Kız yoksa bugün müNoo
No no no hiç söylemedinmi yaa ben neden unutdunuz benii
Haklısın abla
Kimse gözardı değil bende. Eskiden yapmıştımyaa birisini o zamandan bahsediyorum