• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Guzel kiloymus maşallah 😛
Sorun yok canim eklerim simdi
Teşekkürker 😘
Bitdi beyaa 😆😆😆 son sayfamm yuppi 😆😆😆😆
Şimdilik 55 yazalım abla ama kalbim 48 de🙈😆
Yoooook artik çüş
😬😆
Yok olacak 😬
55 iyidir 😍
Boy yokya 55 güzel durmuyor. 😆
Benimde beynim durdu ekle zannettim 🤣
😆😆😆 Ay 170 olsam göbek atardım 60 kilo neyime yetmezdiki😆😆😆
Beni hazmedemeyenler hâlaa profilimde geziyor bende gözardisin düş artık yakamdan ben sizin hayatinizdan çıktim sizde benim hayatimdan çıkın artik yavvv fazla merak iyi degildir herkes baksin kendi yoluna
Aaa ne oldu diyeyim diye alıntıladım. Gördüm artıkın 🙈
Beybi bunlar hep boşluktan takma sen :KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK5: göz ardı ettigimi de acacaksam neden göz ardı ettim. Ya da neden açıyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:kafam da deli sorular ne diyorsun bu duruma C Chikolata_gozlum 🤣🤣
Bende arada kaldırıp bakıyordum ne yazmış diyede. 🙈😆😆😆 Aman kim ne isterse yapsın 😶🤐

Kizlar mod düşürmek yok lütfen isteyen istediğini yapabilir, yapsında. Ama uzakta çççoooooooookkkkkkkk uzakta mümkünse. Biz birbirimize bakalım E Elif_Eylul abla boşver :KK74:
Haklısın canım sıkmayın canınızı 🥰

Teşekkürker 😘

😬😆

Bende arada kaldırıp bakıyordum ne yazmış diyede. 🙈😆😆😆 Aman kim ne isterse yapsın 😶🤐
Gözardi bende hep gözardidir kaldirip bakmam bile banane karsimdaki artik ne yapmis bunun icin var degilmi bitti gitti🤗

Teşekkürker 😘

😬😆

Kız bakma aman kim naparsa yapsin 🤣

Noo 😆😆😆
İnşallah 😥

Susarız tabiki seni mi kiricaz 😁

Söyle de kutlayalım ❣️
No no no hiç söylemedinmi yaa ben neden unutdunuz benii :KK61::KK61::KK61::cry::cry::KK42::KK42::KK42::cry::cry:
Gözardi bende hep gözardidir kaldirip bakmam bile banane karsimdaki artik ne yapmis bunun icin var degilmi bitti gitti🤗
Haklısın abla👍🏻
Kız bakma aman kim naparsa yapsin 🤣
Kimse gözardı değil bende. Eskiden yapmıştımyaa birisini 😆😆😆😆 o zamandan bahsediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back