• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yoğun istek üzerine duamızı paylaşıyorum :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
C Chikolata_gozlum

Senin menün neydi tatlım
Benimki bugün bu

BUGÜNKÜ MENÜ

SABAH
Menemen
10 Adet Zeytin
Yeşillik
1 Dilim Çeçil Peynir

ARA ÖĞÜN
Türk Kahvesi
Maden Suyu
10 Adet Çiğ Fındık
1 Yemek Kaşığı Kuru Üzüm

ARA ÖĞÜN (2)
200 ml 1 Çay Kaşığı Ballı Süt

AKŞAM
Fırında 10 Tane Kanat
Mevsim Salata

SU》1,5 LİTRE
Afiyet olsun canım 😘🌹
Akşamıda yiyip öyle yazayım 🙈🤭

Beni hazmedemeyenler hâlaa profilimde geziyor bende gözardisin düş artık yakamdan ben sizin hayatinizdan çıktim sizde benim hayatimdan çıkın artik yavvv fazla merak iyi degildir herkes baksin kendi yoluna
Olmaz birde sizin hayatınız da zor diyordu demek ki hayat zorsa😏😏😏

Beni hazmedemeyenler hâlaa profilimde geziyor bende gözardisin düş artık yakamdan ben sizin hayatinizdan çıktim sizde benim hayatimdan çıkın artik yavvv fazla merak iyi degildir herkes baksin kendi yoluna
Beybi bunlar hep boşluktan takma sen :KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK5: göz ardı ettigimi de acacaksam neden göz ardı ettim. Ya da neden açıyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:kafam da deli sorular ne diyorsun bu duruma C Chikolata_gozlum 🤣🤣

Söylemem:KK47:
Ya konuşmalara yetişemiyorum az durun oğlum durmuyor zaten 😇😇😇
Durmuyorlar bende yetişemiyorumm :olamaz:
😐😐😐😐

Al benden de o kadar 🙈🙈🙈🙈🙈🙈
😬😬😬
Bir sürü alıntı yaptım silindi ya 🤦
Tühyaa en sinir olduğum olay 😶
Kaldık 😂😂😂 neyse çaktırma ağzından kaçırir elbet 🥺
Pasta görürseniz menümde öyle anlarsınız artık 😆😆😆
Bencede susun az🙉
🤐🤐🤐

Beybi bunlar hep boşluktan takma sen :KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK5: göz ardı ettigimi de acacaksam neden göz ardı ettim. Ya da neden açıyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:kafam da deli sorular ne diyorsun bu duruma C Chikolata_gozlum 🤣🤣
Valla ben aćmıyorum görmüyorum ilgilenmiyorum bile artik bitti gitti 2senem,keske benim gibi olsada gozardini adam gibi kullansalar

Kizlar mod düşürmek yok lütfen isteyen istediğini yapabilir, yapsında. Ama uzakta çççoooooooookkkkkkkk uzakta mümkünse. Biz birbirimize bakalım E Elif_Eylul abla boşver :KK74:En Büyük TÜRKİYE
Kuzu bakiyoruz ama onlar da hala bu yana bakıyorsa demek ki :confused::confused::confused::confused:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back