Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yoğun istek üzerine duamızı paylaşıyorum

Afiyet olsun canım
Akşamıda yiyip öyle yazayım

Beni hazmedemeyenler hâlaa profilimde geziyor bende gözardisin düş artık yakamdan ben sizin hayatinizdan çıktim sizde benim hayatimdan çıkın artik yavvv fazla merak iyi degildir herkes baksin kendi yoluna
Olmaz birde sizin hayatınız da zor diyordu demek ki hayat zorsa

Beni hazmedemeyenler hâlaa profilimde geziyor bende gözardisin düş artık yakamdan ben sizin hayatinizdan çıktim sizde benim hayatimdan çıkın artik yavvv fazla merak iyi degildir herkes baksin kendi yoluna
Beybi bunlar hep boşluktan takma sen göz ardı ettigimi de acacaksam neden göz ardı ettim. Ya da neden açıyorum kafam da deli sorular ne diyorsun bu duruma C Chikolata_gozlum

Söylemem
Ya konuşmalara yetişemiyorum az durun oğlum durmuyor zaten
Durmuyorlar bende yetişemiyorumm

Al benden de o kadar

Bir sürü alıntı yaptım silindi ya
Tühyaa en sinir olduğum olay
Kaldık neyse çaktırma ağzından kaçırir elbet
Pasta görürseniz menümde öyle anlarsınız artık
Bencede susun az

Beybi bunlar hep boşluktan takma sen göz ardı ettigimi de acacaksam neden göz ardı ettim. Ya da neden açıyorum kafam da deli sorular ne diyorsun bu duruma C Chikolata_gozlum
Valla ben aćmıyorum görmüyorum ilgilenmiyorum bile artik bitti gitti 2senem,keske benim gibi olsada gozardini adam gibi kullansalar

Kizlar mod düşürmek yok lütfen isteyen istediğini yapabilir, yapsında. Ama uzakta çççoooooooookkkkkkkk uzakta mümkünse. Biz birbirimize bakalım E Elif_Eylul abla boşver
Kuzu bakiyoruz ama onlar da hala bu yana bakıyorsa demek ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…