- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #3.321
Hadi azcık soğuda gel
Bas kız engeli şuna
Yoğun istek üzerine duamızı paylaşıyorum
Afiyet olsun canımC Chikolata_gozlum
Senin menün neydi tatlım
Benimki bugün bu
BUGÜNKÜ MENÜ
SABAH
Menemen
10 Adet Zeytin
Yeşillik
1 Dilim Çeçil Peynir
ARA ÖĞÜN
Türk Kahvesi
Maden Suyu
10 Adet Çiğ Fındık
1 Yemek Kaşığı Kuru Üzüm
ARA ÖĞÜN (2)
200 ml 1 Çay Kaşığı Ballı Süt
AKŞAM
Fırında 10 Tane Kanat
Mevsim Salata
SU》1,5 LİTRE
Gidip bir bardak su içeyim. 1.5 litre olsunBeraber olsun
Yapcam birazdan az kaldiBas kız engeli şuna
Olmaz birde sizin hayatınız da zor diyordu demek ki hayat zorsaBeni hazmedemeyenler hâlaa profilimde geziyor bende gözardisin düş artık yakamdan ben sizin hayatinizdan çıktim sizde benim hayatimdan çıkın artik yavvv fazla merak iyi degildir herkes baksin kendi yoluna
Olmaz birde sizin hayatınız da zor diyordu demek ki hayat zorsa
Beybi bunlar hep boşluktan takma senBeni hazmedemeyenler hâlaa profilimde geziyor bende gözardisin düş artık yakamdan ben sizin hayatinizdan çıktim sizde benim hayatimdan çıkın artik yavvv fazla merak iyi degildir herkes baksin kendi yoluna
SöylememNe zaman
Durmuyorlar bende yetişemiyorummYa konuşmalara yetişemiyorum az durun oğlum durmuyor zaten
Al benden de o kadar
Tühyaa en sinir olduğum olayBir sürü alıntı yaptım silindi ya
Pasta görürseniz menümde öyle anlarsınız artıkKaldıkneyse çaktırma ağzından kaçırir elbet
Bencede susun az
Söylemem
Durmuyorlar bende yetişemiyorumm
Tühyaa en sinir olduğum olay
Pasta görürseniz menümde öyle anlarsınız artık
Valla ben aćmıyorum görmüyorum ilgilenmiyorum bile artik bitti gitti 2senem,keske benim gibi olsada gozardini adam gibi kullansalarBeybi bunlar hep boşluktan takma sengöz ardı ettigimi de acacaksam neden göz ardı ettim. Ya da neden açıyorum kafam da deli sorular ne diyorsun bu duruma C Chikolata_gozlum
Kuzu bakiyoruz ama onlar da hala bu yana bakıyorsa demek kiKizlar mod düşürmek yok lütfen isteyen istediğini yapabilir, yapsında. Ama uzakta çççoooooooookkkkkkkk uzakta mümkünse. Biz birbirimize bakalım E Elif_Eylul abla boşver
Aynen canım bende hiçte umrumda değilValla ben aćmıyorum görmüyorum ilgilenmiyorum bile artik bitti gitti 2senem,keske benim gibi olsada gozardini adam gibi kullansalar
Kandırma beni inanırım sonraSen yorulma diye az yazacağım artık yol arkadaşım
Yaparsın inanıyorumBaşlarım sıkılıyorum zaten.
Ben ordanda buraya yazarım.
Toprak isyan eder
Ne olduki
51 den geldimm ben bu rakamaVay vay bu kiloda neymiş 1. Biziz
3 maymunu bu yüzden seviyorumKuzu bakiyoruz ama onlar da hala bu yana bakıyorsa demek ki
Aman herkes kendi kalbinin ekmegini yer yazılmıstı enson dogru herkes kendi kalbinin ekmegini yiyor can sıkıntisındanKuzu bakiyoruz ama onlar da hala bu yana bakıyorsa demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?