- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #2.441
Oda yiyeceklerin vitamin emilimlerini engellediği içindir tatlım.Ben de yitikte öğrendim beni bu süreçte en zorlayan şey sadece kahvaltı da çay icememek
Demir emilimini engelliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oda yiyeceklerin vitamin emilimlerini engellediği içindir tatlım.Ben de yitikte öğrendim beni bu süreçte en zorlayan şey sadece kahvaltı da çay icememek
Kız bana niye kızıyon Tuba konuştu
Aynen canım alışırım 1 haftayaOda yiyeceklerin vitamin emilimlerini engellediği içindir tatlım.
Demir emilimini engelliyor
Eeee evetKız bana niye kızıyon Tuba konuştu
Alışırsın.Aynen canım alışırım 1 haftaya
Eeee evet
Aaa öyle mi bilmiyordum onu dikkat et canım şu an bebek düşünüyorsunuz degil mi ne güzelAlışırsın.
Bende yeşilçay bıraktım.
Hamilelik durumu olursa diye .
Tansiyon düşürüyormuş.
Gidiyorum yemeğe
Güle güleGidiyorum yemeğe
Evet tatlım .Aaa öyle mi bilmiyordum onu dikkat et canım şu an bebek düşünüyorsunuz degil mi ne güzel
Afiyet olsun tatlımGidiyorum yemeğe
Bizim cumadan cumaya tarti gunümüz,pazartesi kontrol tartimiz var,ama haftanin bir günü oda tarti sonrasi cuma günü yiyoruz tatli pogca yani nerde haklarini kullanmak istiyolarsa,hepten sıkmak iyi olmaz sogurlarO ödülde sadece .
Issırıp sadece dilde hissedecekleri bir yiyecek olsun öğretmenim.
Fazla ipleri elden bırakmamak lazım
Afiyet olsun canım bende simdi yedim ezan okundu kahve yaptimBende şimdi yemek yedim
Tamam öğretmenim.Bizim cumadan cumaya tarti gunümüz,pazartesi kontrol tartimiz var,ama haftanin bir günü oda tarti sonrasi cuma günü yiyoruz tatli pogca yani nerde haklarini kullanmak istiyolarsa,hepten sıkmak iyi olmaz sogurlar
Afiyet olsun canım bende simdi yedim ezan okundu kahve yaptim
Rabbim kabul etsin15 subat
Sahur
2h.yumurta,1kasık lor,1bardak süt
Iftar
1kase mercimek ç.,1tabak salata,2kasik manti
Suyu yatana kadar icerim
1kahve 2bitter
Amin insaAllah canimRabbim kabul etsin
Hasta uzun zamandir baslicak bakalim nezamanBirde bir kişi eksik listede sanki 12 kişi hesaplamıştık. 11 kişi var çikolatamız yok gibi
E Elif_Eylul