- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #2.401
Beni sadece göbeğim rahatsız ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben genelde cardio leslie mekik o tarz gidiyorumOnerebilceginiz video var mı kızlar? Daha çok göbek odaklı olsun ama
Ay ne güzel canım hareket berekettir yap değişimi görünce daha da hoşuna gidecek inanHayatımda ilk defa 10 dk spor yaptım azonce
Onerebilceginiz video var mı kızlar? Daha çok göbek odaklı olsun ama
Tamam canim bende bakayım kararlıyım spora başlıyorum. Başka türlü bu göbek erimeyecekCanım alt karın videoları olabilir ve göbek videoları Ebru Karaduman ben onun hareketlerini yapıyorum.
Bende pilatesi severek yapıyorum genelde sıkılırım ama videolar 15/20dk hepTamam canim bende bakayım kararlıyım spora başlıyorum. Başka türlü bu göbek erimeyecek
Kız ruhunu teslim etti
Kızlar sabah çıktım çocukları hastaneye götürdüm saat 3 te geldim 5 ten beri geçmiş okuyorum hay sizin geçmişinize
Eline emeğine sağlık kaptanım
Ye,dengele,zayifla 11.02.2022 g.k Kilo,k H.k E Elif_Eylul 77.1 70 @Li_zigi 68.3 60 C _CikiLeta 63.7 55 M MissHayaLet 60.7 55 @sardunya1038 66.1 60 P -pelin 69 65 @HuZuNMeLeGi 74.6 64 @Mevsim_bahar83 69.7 65 @peritaf 63.9 57 @suspushanimcim 69.9 60 H a p p y
Gönüllerimiz bir
Hoşgeldin aramıza canım27 yaşındayım.
2 buçuk senelik evliyim.
Vajinusmus hastasiydim.
Yeni yendim.
O sayede kadınlar kulübünü keşfettim.
Sayfadaki yorumları okuyup motive olup onların olumlu yorumlarıyla yendim.
Sonra üye oldum .
Onlara destekte oluyorum.
Çünkü insan gerçekten çaresiz oluyor.
Rabbim kimsenin başına vermesin.
Buralarda yeniyim.
Afiyet olsun canımSABAH
Kaşarlı Tost
Zeytin
Domates
ARA ÖĞÜN
Ballı Süt
ARA ÖĞÜN (2)
Yoğurt
AKŞAM YEMEĞİ
Bol Sebzeli Unsuz Karnabahar Pizza
SU》1,5 LİTRE
Bugünkü menüm buydu kızlar ♡
Arada kahvede içtim.
Geçmişte boğuldum
Öyle oldu abla
Zavallı poncigim
Hosbuldum canım aramıza hoş geldin
Ne konuşmuşsunuz bea bu ne düşünmediniz biziKız ruhunu teslim etti
Afiyet olsun canım gofreti yedin miGideyim yemek hazırlayayım ben de saat 19 da yiyecegim
Gecmisimize söğüyon heee bizde seni yüzme biliyorsun zannediyorduk geçmiş olsun ikizimsu çocuklar nasıl şu anKızlar sabah çıktım çocukları hastaneye götürdüm saat 3 te geldim 5 ten beri geçmiş okuyorum hay sizin geçmişinize
Gönüllerimiz bir
Hoşgeldin aramıza canım
Afiyet olsun canım
Geçmişte boğuldum
Öyle oldu abla
Düşünmez olur muyuz kız bak bol bol andık senle chikoyuNe konuşmuşsunuz bea bu ne düşünmediniz bizi
Yedim çok şükür elhamdülillahAfiyet olsun canım gofreti yedin mi
He ya kız bi geldi tam geldi maasAllah bizim gibi deli deliH a p p y yeni arkadaşımızın da çenesi düşük bizim gibi keşke özeti senden rica etseydim
Hosb tatlım ♡Kızlar sabah çıktım çocukları hastaneye götürdüm saat 3 te geldim 5 ten beri geçmiş okuyorum hay sizin geçmişinize
Gönüllerimiz bir
Hoşgeldin aramıza canım
Afiyet olsun canım
Geçmişte boğuldum
Öyle oldu abla