- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #2.241
Amin insaAllahÇok memnun oldum.
Yaşlı değilsiniz.
Güzel yaş alıyorsunuz. Hepimiz öyle.
Teşekkür ederim
Rabbim hayırlısıyla en kolayindan banada sağlıklı gebelik nasip eder inşAllah
Bende sabah nescafe iciyorum aksam cay iyi giderAksam olsada kahve icsem bende
InsaAllah kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok memnun oldum.
Yaşlı değilsiniz.
Güzel yaş alıyorsunuz. Hepimiz öyle.
Teşekkür ederim
Rabbim hayırlısıyla en kolayindan banada sağlıklı gebelik nasip eder inşAllah
Güzel oluyor sabahlari kahveBende sabah nescafe iciyorum aksam cay iyi gider
Kıçım başım iste
Yapma hala baslamadinmi sen ne gofretiGideyim de çikolatalı gofretimle vedalasayim öpüp koklayıp mideme yolcu edeyim son defa
AynenGüle güle gelir
Hee yıllanmış şarapozaman bende hasta yaşlı ve kimsesiz bı kadinim sürahi nene diyordu ya ne yaşlısı kız biz olgun şarap gibi gittik e gençleşiyor üz ve güzelleşiyor üz diyeceksin
Yapma hala baslamadinmi sen ne gofreti
Evet ayiktiriyorGüzel oluyor sabahlari kahve
Yok canım bu son saat 6 dan sonra başlıyorum insaAllahozaman bende hasta yaşlı ve kimsesiz bı kadinim sürahi nene diyordu ya ne yaşlısı kız biz olgun şarap gibi gittik e gençleşiyor üz ve güzelleşiyor üz diyeceksin
Yapma hala baslamadinmi sen ne gofreti
Yapalım canım nasıl bir yarısma olsun herkes fikrini söylermiEvet ayiktiriyor
Kaptanim aramizda yarışma yapsak boraz daha motive artar
Abla kaç kişiyizYapalım canım nasıl bir yarısma olsun herkes fikrini söylermi
Takim ismi koyalim ikiye ayrilsin yada ruh ikizi olsun herkezin birbirine destek olsunYapalım canım nasıl bir yarısma olsun herkes fikrini söylermi
11 kisiyiz herkes tam anlamiyla gelirse cikoda 12Abla kaç kişiyiz
Ohooo kaptanım banane banane bende yiyecemYok canım bu son saat 6 dan sonra başlıyorum insaAllah
Olur canim yapalim karar sizin destek olalimda birbirimize Akşam etiket yapalim orti olsun yada herkes 1kisi alsin menusunu sporunu yorumlasin eskiden yapardik oyleTakim ismi koyalim ikiye ayrilsin yada ruh ikizi olsun herkezin birbirine destek olsun
iki turlu olabilir
Evet daha heyecanli olur oyle mesela ortiler ve kankiler diye ikiye ayirabilirizOlur canim yapalim karar sizin destek olalimda birbirimize Akşam etiket yapalim orti olsun yada herkes 1kisi alsin menusunu sporunu yorumlasib eskiden yapardik oyle
Herkes onaylarsa bence olur aksam etiketleyip secim yapalım olurmuEvet daha heyecanli olur oyle mesela ortiler ve kankiler diye ikiye ayirabiliriz
Gelmeyenler kendi takiminindakileri etiketlesin cagirsin motive etsin sende cok ugrasman iyi olur
Kaptan degil istifa etti oOhooo kaptanım banane banane bende yiyecemşimdi alıyorum elime reçeli yemek kaşığıyla yiyecem ne dersiniz yapıyorum bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?