- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 38
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
EVEt baya bi uzak kaldım kendimce sıkıntılarım vardı çok şükür hallettim izne ayrıldım geldim artıkAaaa hoşgeldin canım nerelerdesin sen bayadir görüşemedik
Sen hani yatcaktin 1saat onceOkursun tabi
Ahaaa kafa izni dime bizim kizlarda kafa iznindelerdi bayadan beriEVEt baya bi uzak kaldım kendimce sıkıntılarım vardı çok şükür hallettim izne ayrıldım geldim artık
Hoşgeldin canım sıkıntılarının geçmesine çok sevindim bundan sonra birlik beraberlik içinde yola devam edecegiz insaAllahEVEt baya bi uzak kaldım kendimce sıkıntılarım vardı çok şükür hallettim izne ayrıldım geldim artık
Bizim ki baya kafa izni oldu yaaAhaaa kafa izni dime bizim kizlarda kafa iznindelerdi bayadan beri
İnşaAllahHoşgeldin canım sıkıntılarının geçmesine çok sevindim bundan sonra birlik beraberlik içinde yola devam edecegiz insaAllah❤
Arada izin lazım ya bizde yedik içtik sistik artık yeterEVEt baya bi uzak kaldım kendimce sıkıntılarım vardı çok şükür hallettim izne ayrıldım geldim artık
Lafa tuttunuz napayım uyulur muSen hani yatcaktin 1saat once
Ahaaa kafa izni dime bizim kizlarda kafa iznindelerdi bayadan beri
Ya birseyler olmuş olmasaymış iyimis ama napalim hayırlısı olsun herkes icinBende seni gördüğüme sevindim canımablam nereye ben oraya
Abla ya zati sinirliyim güldürme beniİnşaAllah
Evet canım hayirlisi artık önümüze bakalımYa birseyler olmuş olmasaymış iyimis ama napalim hayırlısı olsun herkes icin
Kafalar büyük olunca napalimBizim ki baya kafa izni oldu yaa
Abla ya zati sinirliyim güldürme beni
Koca kafalar gibi tabi yedik yedik şiştikKafalar büyük olunca napalim
Kalmadiki yerimiz artık bittiKoca kafalar gibi tabi yedik yedik şiştik
Evet abla dinleneyim birazAhaaa kafa izni dime bizim kizlarda kafa iznindelerdi bayadan beri
Keşke sadece büyüyen kafalar olaydıKafalar büyük olunca napalim
Koca kafalar gibi tabi yedik yedik şiştik
Iyi yapmışsın canım hakkinda hayırlısı olsun inşaAllah hep birlikte tutalim oruclarimiziEvet abla dinleneyim biraz
3 aylarda girdi oruçlarımı rahat tutayım diyede çıktım biraz
Çatlayacağız biraz daha yersekKalmadiki yerimiz artık bitti
İnşaAllah canımHoşgeldin canım sıkıntılarının geçmesine çok sevindim bundan sonra birlik beraberlik içinde yola devam edecegiz insaAllah❤
Yedik yeterKalmadiki yerimiz artık bitti
Bende haftaya oruçlar ya da hafta sonu bakalım tutmayı dusunuyorum iyi olur.Evet abla dinleneyim biraz
3 aylarda girdi oruçlarımı rahat tutayım diyede çıktım biraz