- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
Puanı ablam gelsin yazsın ona göre şey yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Puanı ablam gelsin yazsın ona göre şey yapalım
He kafa hep yemekte oluncaAklini peynir ekmekle yemiş
Abla da kayboldu nerde acaba pazartesi başlayacak ya bidePuanı ablam gelsin yazsın ona göre şey yapalım
Benimki de mutfak kapısı açılınca durmuyor sıpaOğlum ocakla oynuyor fırını çalıştırıyor Allahtan hemen görüyorum
Hahaha napim kız diyordun ya tertemiz sayfada kaptan naparsa bizde onu yapıyoruz diye o kalmış aklımda sade yogurt zevksiz olur tabi içine 1 kare bitter cikolata ve elma rendelemeyeceğimİnşallah canısim
Üstüme iyilik sağlık uslu uslu oturunca da adım çıkıyor yav arkamı dönemiyorum 1 dk
Çok zevksizsin bacımsu
Ben bilirim de işte
Yarın da maç var bide o sters tabiHe kafa hep yemekte olunca
MisafirlikteAbla da kayboldu nerde acaba pazartesi başlayacak ya bide
Buyuselerdi bi bunlarda hayırlısıylaBenimki de mutfak kapısı açılınca durmuyor sıpa
Rendeleme bencede az kalorili daha da iyi olurHahaha napim kız diyordun ya tertemiz sayfada kaptan naparsa bizde onu yapıyoruz diye o kalmış aklımda sade yogurt zevksiz olur tabi içine 1 kare bitter cikolata ve elma rendelemeyeceğim
Canım mutfağı kapalı tut çok tehlikeli olur bu zamanlarOğlum ocakla oynuyor fırını çalıştırıyor Allahtan hemen görüyorum
Büyürler canım napalim artık aliscaz zamanla merakları oyuncaklara kayar inşaallahBuyuselerdi bi bunlarda hayırlısıyla
Hmmm neler var masada acepMisafirlikte
Tamm canımPuanı ablam gelsin yazsın ona göre şey yapalım
Aynen canım ben gidince geliyor yada geldimi hemen geliyorum arkasındanCanım mutfağı kapalı tut çok tehlikeli olur bu zamanlar
Yarın da maç var bide o sters tabi
Bir ben yokmuşumHmmm neler var masada acep
Ahahaha yanlış yazmışımRendeleme bencede az kalorili daha da iyi olur
Oyuncak sepeti için ağlıyor veriyorum sadece sepeti dökmek zevk veriyor beyefendiye sonra kayboluyor ortadanBüyürler canım napalim artık aliscaz zamanla merakları oyuncaklara kayar inşaallah
Kız bebenin pesine iyi zayıflarsınAy
Aynen canım ben gidince geliyor yada geldimi hemen geliyorum arkasından
Benimki de öyle mutfak ve banyo kapıları açılınca birde dış kapı valla hemen arkamda beliriyorAy
Aynen canım ben gidince geliyor yada geldimi hemen geliyorum arkasından