Yedikule hast. Acilinin beni çıldırtması, Hekim arkadaşlar varsa yardım!

Ciddi birşey yok sonuçlarınızda ama neden kovid testi yapmamışlar onu anlamadım. Btnin negatif olması pcrın negatif olacağı anlamına gelmiyor çünkü. Yüksek ihtimalle kovid geçiriyorsunuz dimerde kovidde yükselen bir değer. Yinede ihmal etmeyip testleri yaptırmaları çok iyi olmuş. Acilde yapılabilecek herşeyi yapmışlar normalde poliklinikten giriş yapsanız tomografiye en ihtimal iki üç hafta sonraya randevu veriyorlar. En azından istanbulda öyle. Çok geçmiş olsun. Mutlaka kovid bölümüne gidip sürüntü verin

Renfri

Tahlillerinizle birlikte iyi bir özel hastaneye gidin. İstanbuldaysanız koç üniversitesinin hastanesi var hem de çok pahalı değil. Teşhis çok farklı bi olay, emboli olmadığınızı teşhis etmiş olabilir ama sorununuzu teşhis edememiş. İyi bir uzmana görünün ihmal etmeyin. Keşke ilk gidilen doktorda en iyi çözümü alabilsek ama genelde öyle olmuyor o yüzden ciddi olabilecek sorunlar için en az 2-3 uzman görmek lazım

bir de acilde bu kadarını yaptıklarına şükredin. Detaylı inceleme için polikliniğe gitmeniz lazım zaten

Eşimin dedesi de kanda enfeksiyonu vardı ve adam sürekli titriyormuş. Crp değeri tek başına enfeksiyon belirtmesin hadi iyi de kadının şikayetleri neden o zaman? Hani bi sıkıntı yoktur crpde yüksektir dersşn ki enfeksiyon yok. Kadın resmen titriyormuş. Bu arada benim çocuğuma da bi genç doktır enfeksiyon yok dedi çocuk acilde. Çocuğun ateşi 40 küsürdü. Eve yolladı. Ertesi gün çocuğum başka doktora gitti. Ağıe enfeksiyonu varmış kanda. Hastanede yattı yavrum 24 saat damardan serum verdiler 1 yaşındaki çocuğuma. Allahtan böbreğe inmemiş enfeksiyon. Siz de ihmal etmeyin lütfen.

Arkadaşlar çok sağolun, şu saat oldu uyuyamadım, ishalde olmuşum artık corona geçirdiğime kanaat getirdim, az sonra test yaptırmaya gideceğim, o negatif çıkarsa bildiğim iyi bir dahiliye dr u var ona gideceğim randevu alıp.

Bence hala kanda enfeksiyon var. Kusmaya da başlarsınız yakında.

Şikayetiniz neyle ilgili hala anlamadim. Ates titreme öksürük şikayetiyle kovid testi olmak için ağlaya ağlaya sarı alanda bekletildim. Akşam beşten gece 12ye kadar da hemogram sırası bekledim en sonunda isyan edip hemogrami yapmadan yalnızca kan tahlilimle eve geri döndüm. Benim gibi onca insan acil sırasında kıvranıyordu. Hayırdır siz ne gibi bir özel muamele bekliyordunuz devletin doktorundan? Böyle şikayetler araştırma hastanelerinden randevu alınıp o alanla ilgili bir doktora görünüp tespit edilmeye çalışılır. Uzun süredir süregelen bir durum için yanlış yerde çözüm aramissiniz

İhmale gelmez bilmeden korona geçirirseniz çevrenize sevdiklerinize bilmeden zarar verirsiniz rabbim şifa versin inşaallah geçmiş olsun

klavyenize sağlık :)meslektaş mıyız yoksa? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…