Onu bilemem ama sen daha akillanmamissin gibisizler gibi düşünüyorum. peki bu insan neden 5 aydır sürekli bi yalvarma pozisyonunda. neden pişmanım diyo. gerçekten akıllanmış mıdır
sizler gibi düşünüyorum. peki bu insan neden 5 aydır sürekli bi yalvarma pozisyonunda. neden pişmanım diyo. gerçekten akıllanmış mıdır
sizler gibi düşünüyorum. peki bu insan neden 5 aydır sürekli bi yalvarma pozisyonunda. neden pişmanım diyo. gerçekten akıllanmış mıdır
merak ettiğim mesele şu. sövüp sayacak duruma geldi madem. niye sonradan böyle yapıyo. amaç ne olabilirYorum yazacaktım bunu gördüm vazgeçtim. Git barış bacım.
Merhabalar. Yeni üyeyim. uzun zamandır takip ediyordum.
26 yaşındayım bekarım. 1,5 yıllık sevgilimle 5 ay önce ayrıldık. Farklı şehirlerdeyiz.Telefonda oldu büyük bölümü ilşkimizn.Yüzyüze toplamda 10 defa geldik. uzak olduğu için tartışma fırsatımız olmuyodu. geri dönmek zorundaydı 5 6 saat içinde.
Uzatmadan Altın bilzeik yüzük mevzusundan başladık tartışmalarımız büyüdü uzun zaman sürdü. Sinirler gerildi hep.En son delirttin beni diyerek kendini kaybetti.Bana küfürler etmeye başladı...........kızı, bilmem ne çocuğu. memleketin o...su analı bacılı devam etti. çok şaşırdım neyse bitirdim.
bikaç gün sonra aramaya başladı mesajlar falan. affet hata ettim akılladım diyerek. ben hiç bişekilde yanaşmadım ama 5 aydır sürekli yazıyo.engelledim arada acık bakıyorum.hemen mesaj geliyo.sürekli yazıyo. pişmanım diye yalvarıyo...... kimseye bu kadar anlatmadım. ne dersinizi ne yapmam lazım.karıştı kafam iyice
mayıs gibi nişan yapacaktık. altın düştüğü zaman almak istedi derken film koptuyeni birisni bulamamistir daha ondan seni deniyordur bence.
ayrica daha soz yok nisan yok ne yuzugu bilezigi kavgasi ediyordunuz?
Psikopatlık parayla mı?merak ettiğim mesele şu. sövüp sayacak duruma geldi madem. niye sonradan böyle yapıyo. amaç ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?