Yediğim küfürleri içimden nasıl atacağım...

evlenince de size her kızdığında aynısını yapacak bu pislik . Razı mısınız ?

Bir insana verilecek ikinci bir şansı birincisinde hayatıma tam edemedin buyur ikinci şansın tam anlamıyla et demektir.Bugün küfür hakaret yarın da tokat tekme dayak yanii kısacası perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.Kendinize yeni bir yol çizin ve asla arkanıza dönüp bakmayın.Yeni hat yeni hayat belkide yeni bir aşk bol şans diliyorum.

yeni birini bulamamıştır da ondan 5 aydır sana yazıyordur.
nasılsa hiçbir kız!! bu kadar sevgi gösterisine hayır diyemez mantığına..

resmen senin ne o...luğun ne anan bacın kalmış hala düzelmiş midir diyorsun..
neyin kafası bu?

mideniz bu kadar da geniş olmasın.

bir kere bunu yapan adam her defasında yapar bu dediğimi unutma
eğer kabul edersen küfürlerine alışman gerek

sizler gibi düşünüyorum. peki bu insan neden 5 aydır sürekli bi yalvarma pozisyonunda. neden pişmanım diyo. gerçekten akıllanmış mıdır
Akıllansa ne olucak ?
Devam edebilicek misin ?
Bir öfke anında tekrar yapmayacak mı ?

Engelini arada kaldırmayıda bırak.
Sen bir engelledikçe bir kaldırdıkça yüz bulup yazması doğal

Engelledim ama arada açıp bakıyorum ne demek?
Nasıl bir hobi yani bu?

bir ömür bu küfürlerle yaşamaya razıysan kabul et arkadaşım..

hepinize teşekkür ederim.kafam daha berraklaştı.rahatladım sizden de duyunca bunları

sakın ha sakın şimdi bunu yapan evlenince neler yapar bdvden oku.

Bir arkadaşlm evlenmeden önce sevgilisinden aynı bu küfürleri duyuyordu. Evlendi hala duyuyor Hem de en sunturlusundan.

1,5 yıllık sevgililik döneminiz olmuş, bu dönemden kaynaklı alışmış size 1,5 yıldır sizinle düşünün yani yanlız kalma duygusu içini yakmış olabilir.gerçekten pişmanda olmuş olabilir siniri geçince,fakat ortada bir gerçek var.size feci şekilde hakeret etmiş,bu duruma devam ettiğiniz sürece,her tartışmanızda küfürler havada uçuşacak siz bile ona küfür eder hale geliceksiniz.Yol yakınken dönün sizide küfüre alıştırmasın.

İnsan sineye çeker gibi oluyor ama çekemiyor emin ol, barışsan da o laflar zaman zaman hortlayacak. Biz eşimle sevgili nişanlıyken asla bu tür hakaret küfürler olmadı aramızda. 4 yıla yakındır evliyim hala böyle küfürler duymadım gerçi ama şiddetli kavga zamanları bazı sözler bende oda sarfediyoruz ( ahmak idiot gibi) bunlar bile insanın içinden çıkmıyor sen nasıl yutacaksın o küfürleri. Kaldı ki bi kere yutsan arkası zaten gelecek.

Huylu huyundan vazgecmez,Ağzı bu denlı bozuk bırıyle devam edıp etmemek tabıkı sızın tercıhınız ama bu adamla ınsan ıcıne bıle çıkman çok zor..Böyle ınsanlardan uzak dur senı seven ınsan ,sana öyle yakıştırmaları layık göruyorsa söylenecek bır sey yok daha dıye dusunuyorum..

sizler gibi düşünüyorum. peki bu insan neden 5 aydır sürekli bi yalvarma pozisyonunda. neden pişmanım diyo. gerçekten akıllanmış mıdır

Hayır tabi ki akıllanmadı
Sen tepki verince kedinin erişemediği ciğer oldun sadece
Affedersen bir tık ileri yeni versiyonuyla geri gelecek
Prim verme bu adama, belliki şiddet eğilimli, uzaktan erişemeyince küfür, bu kadar kontrolsüzse yanında olsa alıp eline dövecekti büyük ihtimalle.

vallahi s. git dedi diye 3 yıla yaklasan ilşkimi bitirdim.. burada hakaret ve küfür yüzünden nişan atan insanlar var... yol yakınken diyorum ...

Valla tatlım çok haklısın neolursa olsun sana küfür etmeye hakkı yok .Ama işte sinirlendikleri zaman erkeklerin gözü hiçbirşeyi görmüyor sonradan pişman oluyorlar ama iş işten geçmiş oluyor işte eğer seviyorsan ve bir daha yapmıcam diyorsa affet derim.. Aşkta gurur olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…