Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yediğim küfürleri içimden nasıl atacağım...
- Konu Sahibi neslim07
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Ekim 2014
- 447
- 241
- 63
- 36
Hayata karşı biraz duygusal değilde mantıklı bakmak lazım. Duygusallık girince işin içine çok ezilen ve yıpranan taraf olursun. Diyelim ki affettin ve ilerde evlilik olursa eğer bu kişiyle sevgiliyken kavganızda ana avrat düz giden bir kişinin evlendikten sonra çok mu kibar nazik ve düşünceli olacağını sanıyorsunuz.Kararlı ve kendinizden emin olun lütfen ve kendinizi böyle erkek sanan müsfettelere ezdirmeyin.
- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.447
- 198
Bi akıllanmıştır ki sorma gitsin.Karısını yalvar yakar eve döndürüp öldüren kocaları duymadın mı haberlerde? Yumuşayıp geri döndüğün an misliyle karşılaşırsın, yalvarmak bir ölçüt değil.sizler gibi düşünüyorum. peki bu insan neden 5 aydır sürekli bi yalvarma pozisyonunda. neden pişmanım diyo. gerçekten akıllanmış mıdır
- 29 Ağustos 2014
- 2.292
- 1.509
- 248
- 38
Sen de onun anasına bacısına hitaben küfürlü bir mesaj at sonra da nasılmış de bakalım neler oluyor aklını peynir ekmekle yediysen çek sineye ! Ben olsam suratına tükürmek için bile dönüp arkama bakmazdımMerhabalar. Yeni üyeyim. uzun zamandır takip ediyordum.
26 yaşındayım bekarım. 1,5 yıllık sevgilimle 5 ay önce ayrıldık. Farklı şehirlerdeyiz.Telefonda oldu büyük bölümü ilşkimizn.Yüzyüze toplamda 10 defa geldik. uzak olduğu için tartışma fırsatımız olmuyodu. geri dönmek zorundaydı 5 6 saat içinde.
Uzatmadan Altın bilzeik yüzük mevzusundan başladık tartışmalarımız büyüdü uzun zaman sürdü. Sinirler gerildi hep.En son delirttin beni diyerek kendini kaybetti.Bana küfürler etmeye başladı...........kızı, bilmem ne çocuğu. memleketin o...su analı bacılı devam etti. çok şaşırdım neyse bitirdim.
bikaç gün sonra aramaya başladı mesajlar falan. affet hata ettim akılladım diyerek. ben hiç bişekilde yanaşmadım ama 5 aydır sürekli yazıyo.engelledim arada acık bakıyorum.hemen mesaj geliyo.sürekli yazıyo. pişmanım diye yalvarıyo...... kimseye bu kadar anlatmadım. ne dersinizi ne yapmam lazım.karıştı kafam iyice
sizler gibi düşünüyorum. peki bu insan neden 5 aydır sürekli bi yalvarma pozisyonunda. neden pişmanım diyo. gerçekten akıllanmış mıdır
Canım o sana o kadar laf söyledikten sonra yalvarsa ne ? Sakın inanma. Akıllanmamıştır. Eğer seviyo olsa o lafları etmezdi zaten. Bi insan sevdiğine öyle laflar diyemez. Gerçekten sevdiğini düşünüyo olamazsın? Eğer bi kere affedersen sürekli o lafları kullanır. Bi kere olduysa devamı gelir. Sen barışmakla''evet haklıydın dediklerin gibiyim''demiş oluyosun. Boşver yoluna bak. Bakın hala mesaj geliyo hattını değiştir.
- 4 Ocak 2015
- 138
- 103
- 73
Bak canim arkadasim benim yazacaklarimi iyi oku..bende senin gibi1.5 yillik sevgilimle bu tarz seyler yasadim yani saygisizlik rencide edici sozler vardi ve senin gibi sevgisine cok inandim bende cok seviyordum ben cok yapici anlayisli biriyim dedimki bu adami ben idare ederim seviyorum dedim ama gel gorki taviz verdikce tepeme cikti nisanlandik cok istemisti hep acele etmisti bende sevgimden nisanlandm ama hep sevgi ve ask gozume perde indirmisti mantigimi kullanamadim nisandan sonra adam daha fazlasini yapti ne laflar hakaretler kufurler yazdiklarini yasadim ve inanki daha fazla dayanamadim ne haysiyetim ne serefim ne onurum kaldi saatler gecti o sirada herseyi saydi sayistrdi kuru bir ozur diledi ama artik cok gecti o igrenc sozler agizdan cikmisti affetmedim cunku dayanamaz hale gelmistim nisani attim inan varya 3 ay oldu adam hatasina ragmen ardina bakmadi bu tipler asla duzelmez duzeldim desede iki gun sonra yeniden baslar ve psikolojik sideetin sozel siddetin bi tik otesi fiziksel siddet emin ol BUYUK HARFLERLE YAZIYORUM BIZDE UZAKTAYDIK BU ISIN UZAGI YAKINI YOK BEN PISMANIM BU ADAMIN BI KAC YANLISINDA SEVGILIYKEN DUZELIR DEDIM SEVDIM DEDIM TOLERE ETTM YANLIS YAPTIM SENDE BENIM GIBI OLMA BOYLE AHLAKSIZ BIRIYLE NISANLANDGM ICIN COK PISMANIM NISANLANDGIMA KUFREDEN ERKEK ERKEK DEGILDIR MUSVETTEDIR BENIM GOZUMDE SAYGISIZ ERKEK HERSEYI YAPAR SIMDIDEN SOVUP SAYIYORSA AKLIN VARSA DONME VE SEVGIYLE HERSEY COZUMMUYOR ASKTADA GURUR OLUYOR CUNKU INSAN ONURU ICIN YASIYOR BEN ONSUZ YASAYAMAM DERDIM AMA ARTIK BUZ GIBI SOGUDUM INANKI ZAMANLA HERSEY GECIYOR BEN YINEDE SANSLIYIM NISANLANINCA KAFAMI CALISTIRDIM AMA EVLENIP BOSANMIS OLMAK DAHA ZOR BENCE IYI DUSUN IYI TASIN ..suna da inanma en iyi erkek pisman olmus erkektir sozune cunku bi kere o sozler cikiyorsa genelde belli zaman sonra cikiyor karakter meselesi ofke kontrolsuzlugunun tedavisi yok cok arastirdim ortalikta karakterli saygili erkeklerde var kendi sayginizi benliginizi koruyun ben cok pismanim siz pisman olmayin umarim aciklayici olmustur ..size baris dolu sevgi dolu ihtilafsiz kinsiz ofkesiz yasam diliyorum...Merhabalar. Yeni üyeyim. uzun zamandır takip ediyordum.
26 yaşındayım bekarım. 1,5 yıllık sevgilimle 5 ay önce ayrıldık. Farklı şehirlerdeyiz.Telefonda oldu büyük bölümü ilşkimizn.Yüzyüze toplamda 10 defa geldik. uzak olduğu için tartışma fırsatımız olmuyodu. geri dönmek zorundaydı 5 6 saat içinde.
Uzatmadan Altın bilzeik yüzük mevzusundan başladık tartışmalarımız büyüdü uzun zaman sürdü. Sinirler gerildi hep.En son delirttin beni diyerek kendini kaybetti.Bana küfürler etmeye başladı...........kızı, bilmem ne çocuğu. memleketin o...su analı bacılı devam etti. çok şaşırdım neyse bitirdim.
bikaç gün sonra aramaya başladı mesajlar falan. affet hata ettim akılladım diyerek. ben hiç bişekilde yanaşmadım ama 5 aydır sürekli yazıyo.engelledim arada acık bakıyorum.hemen mesaj geliyo.sürekli yazıyo. pişmanım diye yalvarıyo...... kimseye bu kadar anlatmadım. ne dersinizi ne yapmam lazım.karıştı kafam iyice
- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
- 63
şimdi affedersin sonra en ufak birseyde yine küfreder hemde daha ağırını erkekler böyle cnm azcık yüz verdimmi küfrle başlar sonrada üzerine yürür sonrada vurur filan bu böyle çığ gibi büyür gider sen en iyisin en basında ffetme cnm yinede krr snnMerhabalar. Yeni üyeyim. uzun zamandır takip ediyordum.
Bak canim arkadasim benim yazacaklarimi iyi oku..bende senin gibi1.5 yillik sevgilimle bu tarz seyler yasadim yani saygisizlik rencide edici sozler vardi ve senin gibi sevgisine cok inandim bende cok seviyordum ben cok yapici anlayisli biriyim dedimki bu adami ben idare ederim seviyorum dedim ama gel gorki taviz verdikce tepeme cikti nisanlandik cok istemisti hep acele etmisti bende sevgimden nisanlandm ama hep sevgi ve ask gozume perde indirmisti mantigimi kullanamadim nisandan sonra adam daha fazlasini yapti ne laflar hakaretler kufurler yazdiklarini yasadim ve inanki daha fazla dayanamadim ne haysiyetim ne serefim ne onurum kaldi saatler gecti o sirada herseyi saydi sayistrdi kuru bir ozur diledi ama artik cok gecti o igrenc sozler agizdan cikmisti affetmedim cunku dayanamaz hale gelmistim nisani attim inan varya 3 ay oldu adam hatasina ragmen ardina bakmadi bu tipler asla duzelmez duzeldim desede iki gun sonra yeniden baslar ve psikolojik sideetin sozel siddetin bi tik otesi fiziksel siddet emin ol BUYUK HARFLERLE YAZIYORUM BIZDE UZAKTAYDIK BU ISIN UZAGI YAKINI YOK BEN PISMANIM BU ADAMIN BI KAC YANLISINDA SEVGILIYKEN DUZELIR DEDIM SEVDIM DEDIM TOLERE ETTM YANLIS YAPTIM SENDE BENIM GIBI OLMA BOYLE AHLAKSIZ BIRIYLE NISANLANDGM ICIN COK PISMANIM NISANLANDGIMA KUFREDEN ERKEK ERKEK DEGILDIR MUSVETTEDIR BENIM GOZUMDE SAYGISIZ ERKEK HERSEYI YAPAR SIMDIDEN SOVUP SAYIYORSA AKLIN VARSA DONME VE SEVGIYLE HERSEY COZUMMUYOR ASKTADA GURUR OLUYOR CUNKU INSAN ONURU ICIN YASIYOR BEN ONSUZ YASAYAMAM DERDIM AMA ARTIK BUZ GIBI SOGUDUM INANKI ZAMANLA HERSEY GECIYOR BEN YINEDE SANSLIYIM NISANLANINCA KAFAMI CALISTIRDIM AMA EVLENIP BOSANMIS OLMAK DAHA ZOR BENCE IYI DUSUN IYI TASIN ..suna da inanma en iyi erkek pisman olmus erkektir sozune cunku bi kere o sozler cikiyorsa genelde belli zaman sonra cikiyor karakter meselesi ofke kontrolsuzlugunun tedavisi yok cok arastirdim ortalikta karakterli saygili erkeklerde var kendi sayginizi benliginizi koruyun ben cok pismanim siz pisman olmayin umarim aciklayici olmustur ..size baris dolu sevgi dolu ihtilafsiz kinsiz ofkesiz yasam diliyorum...
%100 katılıyorum... 6 aylık ayrıılıktan sonra affetmiş ve aynı şeyleri yaşamış biri olarak da büyük harfle yazılan kızmı highlight ediyoryum... altını çiziyorum... Allah bizi bu ve bunların beterinden korusun
- 24 Mart 2015
- 130
- 104
- 38
- 36
Bak canim arkadasim benim yazacaklarimi iyi oku..bende senin gibi1.5 yillik sevgilimle bu tarz seyler yasadim yani saygisizlik rencide edici sozler vardi ve senin gibi sevgisine cok inandim bende cok seviyordum ben cok yapici anlayisli biriyim dedimki bu adami ben idare ederim seviyorum dedim ama gel gorki taviz verdikce tepeme cikti nisanlandik cok istemisti hep acele etmisti bende sevgimden nisanlandm ama hep sevgi ve ask gozume perde indirmisti mantigimi kullanamadim nisandan sonra adam daha fazlasini yapti ne laflar hakaretler kufurler yazdiklarini yasadim ve inanki daha fazla dayanamadim ne haysiyetim ne serefim ne onurum kaldi saatler gecti o sirada herseyi saydi sayistrdi kuru bir ozur diledi ama artik cok gecti o igrenc sozler agizdan cikmisti affetmedim cunku dayanamaz hale gelmistim nisani attim inan varya 3 ay oldu adam hatasina ragmen ardina bakmadi bu tipler asla duzelmez duzeldim desede iki gun sonra yeniden baslar ve psikolojik sideetin sozel siddetin bi tik otesi fiziksel siddet emin ol BUYUK HARFLERLE YAZIYORUM BIZDE UZAKTAYDIK BU ISIN UZAGI YAKINI YOK BEN PISMANIM BU ADAMIN BI KAC YANLISINDA SEVGILIYKEN DUZELIR DEDIM SEVDIM DEDIM TOLERE ETTM YANLIS YAPTIM SENDE BENIM GIBI OLMA BOYLE AHLAKSIZ BIRIYLE NISANLANDGM ICIN COK PISMANIM NISANLANDGIMA KUFREDEN ERKEK ERKEK DEGILDIR MUSVETTEDIR BENIM GOZUMDE SAYGISIZ ERKEK HERSEYI YAPAR SIMDIDEN SOVUP SAYIYORSA AKLIN VARSA DONME VE SEVGIYLE HERSEY COZUMMUYOR ASKTADA GURUR OLUYOR CUNKU INSAN ONURU ICIN YASIYOR BEN ONSUZ YASAYAMAM DERDIM AMA ARTIK BUZ GIBI SOGUDUM INANKI ZAMANLA HERSEY GECIYOR BEN YINEDE SANSLIYIM NISANLANINCA KAFAMI CALISTIRDIM AMA EVLENIP BOSANMIS OLMAK DAHA ZOR BENCE IYI DUSUN IYI TASIN ..suna da inanma en iyi erkek pisman olmus erkektir sozune cunku bi kere o sozler cikiyorsa genelde belli zaman sonra cikiyor karakter meselesi ofke kontrolsuzlugunun tedavisi yok cok arastirdim ortalikta karakterli saygili erkeklerde var kendi sayginizi benliginizi koruyun ben cok pismanim siz pisman olmayin umarim aciklayici olmustur ..size baris dolu sevgi dolu ihtilafsiz kinsiz ofkesiz yasam diliyorum...
çok teşekkür ederim. aynı duygulardayız beni çok iyi anlıyosunuz. ama aynı hatayı 2, kere yapmayacam
- 4 Ocak 2015
- 138
- 103
- 73
Rica ederim yasanmis seyi bir kez daha yasamana gerek aman ha aman kendinizi daha cok uzersiniz..ben cok uzuldum ilkinde kapattim ikincide ise daha cok yipranan uzulen ben oldum..seven erkek o laflari etmez seven insan kiyamaz insan sinirleri ama o kadar sovmenin haysiyet seref birakmamanin sinirle solenmis affedir tarafi yok ... Eski erkek arkadasin benim eski nisanlim gibi sinir hastasi ruhsal anlamda dengesiz psikopat bence...ayrica benim 3 aydir kulagimda o igrenc sozleri vicdansiz merhametsiz insandan kork kalp kiripta gece rahat uyuyan vicdan azabi yasayamayandan kork ondan ne koca olur ne birsey ...hayatina bakmalisin saygi duy kendine ..hayat guzel seyler gostericektir emin olçok teşekkür ederim. aynı duygulardayız beni çok iyi anlıyosunuz. ama aynı hatayı 2, kere yapmayacam
- 4 Ocak 2015
- 138
- 103
- 73
Ayrica kendini sansli hissetmelisin cunku yat kalk dua et nisan evlililik olmadan gormussun bende evllilik olmadgi icindua ediyorum :) hoscakalinRica ederim yasanmis seyi bir kez daha yasamana gerek aman ha aman kendinizi daha cok uzersiniz..ben cok uzuldum ilkinde kapattim ikincide ise daha cok yipranan uzulen ben oldum..seven erkek o laflari etmez seven insan kiyamaz insan sinirleri ama o kadar sovmenin haysiyet seref birakmamanin sinirle solenmis affedir tarafi yok ... Eski erkek arkadasin benim eski nisanlim gibi sinir hastasi ruhsal anlamda dengesiz psikopat bence...ayrica benim 3 aydir kulagimda o igrenc sozleri vicdansiz merhametsiz insandan kork kalp kiripta gece rahat uyuyan vicdan azabi yasayamayandan kork ondan ne koca olur ne birsey ...hayatina bakmalisin saygi duy kendine ..hayat guzel seyler gostericektir emin ol
- 24 Mart 2015
- 130
- 104
- 38
- 36
kesinlikle haklısın. nisan mayıs gibi nişan yaza da düğün yapmayı planlıyoduk.doğudan dönecektiAyrica kendini sansli hissetmelisin cunku yat kalk dua et nisan evlililik olmadan gormussun bende evllilik olmadgi icindua ediyorum :) hoscakalin