• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yede de hazırlanıyo artık

• Konu Sahibi Konu Sahibi yede
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
240
23
73
Çorum
cenk beyle görüştüm telefonda her aklıma takılan soruya sakin bir şkilde cevap vedi sekreterinden 30ocak için gün aldım sabah muayne benimki biraz ilginç tabi şartlarım sık sık gitmey6e müsait olmadığı için böyle oldu,cenk beyi sizin deneyimleriniz sayesinde tercih ettim burada yardımını esirgemeyen herkese cok teşekkür ederim özellikle beratti,arzum77,gizeml sizlere cok teşekkür ediyorum...
HEYECANLIYIM,STRESLİYİM,KORKUYORUM,PİŞMAN OLURSAM GİBİ DÜŞÜNCELER VAR SUAN BENDE LUTFEN DESTEKLERİNİZİ ESİRGEMEYİN BUNA İHT.VAR :)

Hayırlı olsun canim kararın. Biraz heyecan iyidir ama stres yapma inanki stres gereksiz, kararının keyfini sür.

hayırlı olsun canım :D stres felan yapma ben bile olduysam üstelik rüya gördüm ameliyatta ve de uyandımda ameliyatta oldumun farkında bile değildim yatağımda uyuyorum sanmıştım :D :D herkes kolay atlatır, sonrasında tabi ağrı oluyor ama ilk 3 gün sadece ;) :52:

Tesekkurler kızlar okuyunca insan kendini daha iyi hissedyr atlatrm ins güzel bir şekilde

çok sevindim canım, gönlüne göre cok güzel gelişir umarım herşey.. pişmanlık, stres vs hiçbirine gerek yok.. sonunda sahhip olacağın güzelliklere odaklan sadece :)

Haydi bakalim hayirlis...

Cenk Tokat in sonuclarini burda birkac kiside gördüm. Harika görünüyorlar...

hayırlısıyla atlatıcaz inşallah.benimde 17 ocak.durumlar aynı sevinç korku heyecan stres herşey karman çorman durumda :37:

hayırlısıyla atlatıcaz inşallah.benimde 17 ocak.durumlar aynı sevinç korku heyecan stres herşey karman çorman durumda :37:

canım ben olacağım zaman sen baya toparlamış olcan bazenvazgecyrm sonra foruma girlp okuyorum ozaman kendime gelyrm çok stresliyim ya :)

cenk beyle görüştüm telefonda her aklıma takılan soruya sakin bir şkilde cevap vedi sekreterinden 30ocak için gün aldım sabah muayne benimki biraz ilginç tabi şartlarım sık sık gitmey6e müsait olmadığı için böyle oldu,cenk beyi sizin deneyimleriniz sayesinde tercih ettim burada yardımını esirgemeyen herkese cok teşekkür ederim özellikle beratti,arzum77,gizeml sizlere cok teşekkür ediyorum...
HEYECANLIYIM,STRESLİYİM,KORKUYORUM,PİŞMAN OLURSAM GİBİ DÜŞÜNCELER VAR SUAN BENDE LUTFEN DESTEKLERİNİZİ ESİRGEMEYİN BUNA İHT.VAR :)

Yedecim , kararin hayirli olsun canim. Heyecan ve stres olacak tabi:) guzel heyecanlar bunlar. Korkma sakin, guzel olacagini dusun. Zaten ameliyat olmus arkadaslarin bazilarinin fotolarini gordun. Seninde cok guzel olacak insallah. Kararini verip , ameliyat gununu almissin. Geriye muayeneden sonra ameliyatini olup , keyfini cikarmak kaliyor. Umarim cok guzel sonuclarla donersin aramiza:16:

canım ben olacağım zaman sen baya toparlamış olcan bazenvazgecyrm sonra foruma girlp okuyorum ozaman kendime gelyrm çok stresliyim ya :)

Sakin vazgecme canim bak o kadar cesaretlenip almissin gununu cok dusunmemeye calis sonuc cok guzel olucak ins:))

Stresli olman ve korkularının olması gayet normal..Bende ameliyattan önce ne yapıyorum ben,ya pişman olursam,ya istediğim gibi olmazsa diyip korkuyordum,kabuslar görüyordum ama bazı ufak tefek aksilikler yaşamış olsamda hiçbir zaman pişman olmadım ameliyat olduğuma..Hayatımda kendim için aldığım en güzel karar ve hediye oldu bu ameliyat :16:
Şimdi sende sakin ol,elinden geldiğince ameliyatı düşünmemeye çalış..Güvenli ellerdesin,sende Cenk beyin diğer hasta sonuçları gibi harika sonuçlar alacaksın Allahın izni ile :29:

aynen bende katılıyorum arkadaslara sakın vazgecme bende önceleri öyle oluyordum vazgecıyordum yapamıycam ben dıyordum ama sonra foruma gırıp bı kac okumaya baslayınca tekrar cesaret topluyorum banada en coook en fazla arzumun ettkısı dokunuyordu hosss gercıı suandada öylee :))) bir degişiklik yokdaa cesaretını kırma lutfen yola cıkmak baslamak bıle yolun yarısını kaddettıgıının gostergesı sonunu süper olucak vazgecme derım ben korkularını at şöyle bir tarafa sonucunu dusun yasıycagın mutlulugu dusun bak sana moral vermeye calısıorum ama benımde senden bır farkım yok bende çoook korkuyorum ama gerı cesaretımı topluyorum hoppp uyudummmm hoppp uyandım cıcılerımle beraberım dıe hep dusunuorum :)) sonucuna degmezmııı sence bence deger :))

hiç stres yapma ameliyattan sonra yaşayacağın güzellikleri düşün.inan bana iyileştikten sonra iyiki diyeceksin.şuanda yine olsa yine yatarım o ameliyat masasına.şimdiden hayırlı olsun sorunsuz bi ameliyat ve iyileşme süreci diliyorum.

Kizlarrrr az kaldi...

cnm benim :))) insallah hayirlisiyla atlaticaksin :))
sayili gunlerde gecicek :) ALLAHIN IZNIYLE sende bende hayırlısıyla atlatıcaz insallah dualarım seninle olucak insallah insallah hersey çook guzel olucaak bizim için enerjimizi yuksek tutuoruz :))) kendine cook iyi bakk byby

kızlar 2 güncük kaldı stresden karnıma ağrılar giriyor ya
kan tahlillerimi yaptırdım,valizim hazır iznimi bugün alıyorum yarın muayne perşembe ameliyat lütfen dua edin olurmu çok korkuyorum çok güzel olcak inş.

kan tahlillerimi yaptırdım,valizim hazır iznimi bugün alıyorum yarın muayne perşembe ameliyat lütfen dua edin olurmu çok korkuyorum çok güzel olcak inş.

canım benim sakin ol...Allahın izini ile çok kolay atlatıcaksın..sonra o günleri unutucaksın:1: dualarımız seninle...sorunsuz sağlıkla sıhhatle olsun inşallah :16:

bende korkuyorum ama bır yandan da mecburuz gıbı. hergun boyle yasamaktansa bırkac gun azıcık acı cekıp kendıne oz guvenın gelmesı ıcın sart bence mıllet acık kalp amelıyatı oluyor kı.bızım olacagımız amelıyat da ne var kı:52:

Back