ye ic yat =gorumcem

Görümümü gördüm ölümümü gördüm vakası yapcak bişe yok:) sen ona kısmet ara. Hee daha 17 yediydi daha var kısmet aramaya :)

arkadaş kamera şakası yaptı galiba kamera nerde el sallasak...yani bu yoruma inanamıyorum.kısmet bulsa kızda hemen koşarak evlencek gelinde kurtulacak öylemi?çok ilginç

Görümümü gördüm ölümümü gördüm vakası yapcak bişe yok:) sen ona kısmet ara. Hee daha 17 yediydi daha var kısmet aramaya :)
he canım evlenip çocuk yapmayı bilen ama ev geçindirmek yemediği için evime çöreklenen gelin rahat etsin diye 17 yaşında çocuğumuzu evlendiririz zati biz

Onun isteklerini siz yerine getirmek zorunda değilsiniz. . Ne istiyorsa kalksın bir zahmet kendisi yapsın. .
Benim görümcemde aynı böyle. . .Evlenip kocalarına kul olur bunlar

Canım işde yaklaşım meselesi... Sonuçda en küçük kız ailenin gözbebeği abisinide paylaşamaz ailesini de önemli olan bunu kavramak... Siz ne güzel yaklaşmayı bilmişsiniz siz kazanmışsınız... Burada konu sahibi tek cümlede bile kendini belli etti... Siz misafirlerin yanında siyasi görüş yüzünden kızı bozarsan o yaşdaki kız tabi kendini odaya kapatır kendini... Yaklaşım çok önemli

O eve gelin gelmen için sana silah dayamadılarsa evin kızı şımarıksada çekeceksin.
17 yaşındaki kızına annesi iş yaptırmak istemiyorsa yaptırmaz,sanane ki?
Sen ona hizmet etmedikten sonra onların annesiyle arasında bu problemler.

ev onun evi sitediğini yapar.
siz onun annesi değilsiniz bakkala falan yollamak sizin göreviniz değil.
ama şu da var siz ona hizmet etmek zorunda değilsiniz. sizden bişey istemeye hakkı yok annesinden istesin yani.

selam bayanlar bugün patronum bana ıhlamur kaynatmamı söyledi ıhlamuru koyduğum zaman çaydanlıkta siyah siyah şeyler yüz üstüne çıktı patronum zehirlendi hastanelik oldu ve beni işten çıkarttı ıhlamur bozulur mu benle ilgilibişey mi lütfen yardım edin şuan moralism çok bozuk lütfen .....

benim anlamadığım
onun misafirlerine sen neden yapıyorsun hazırlığı
hiç elleme bırak o mecbur yapsın yani
ya da annesi yapsın...

Bence eşinizle ayrı bir eve çıkın. Çünkü bugün görümcenizle sorununuzu halletseniz yarın başka türlü sorunlar çıkacak. Eşinizi ikna edin bu mevzuda. Ev içinde ev, devlet içinde devlet olmaz..

17 yaşındayken ben de evde yemek yapan biri değildim.Evin tek çocuğu olunca elimi bir şeye sürdüğümü hatırlamıyorum.Tek görevim sınava çalışmaktı.Görümceniz de alışmış olduğu bir düzenden sırf siz istiyorsunuz diye kolay kolay nasıl vazgeçebilir ki?Atatürkçülüğü bilmeden savunuyor ilaç içti filan demişsiniz o kısımları anlayamadım.Karşınızda en deli çağlarında olan bir kız var bunu da göz önünde bulundurun hareketlerini değerlendirirken.Madem düzenden mutsuzsunuz eşinizle kendi evinize çıkın, bir de çocuğunuz olacak iyice rahatsız olacağınız şeyler olabilir.

o evde senı koruyacak tek kişi eşin, o yuzden görümcenın hızmetcısı olmadıgını eşine söyle

yeni konu açarsanız daha iyi olur.

Ergenlik döneminde kimse bir şey yapmak istemez. Ailesi de öyle alıştırdıysa yapacak bir şey yok. Evin hizmetçisi değilsin, onun isteklerini yerine getirmene gerek yok. Güzel güzel söylersin, kim alıştırdıysa o halletsin pastasını böreğini.

TEPKİNİZİ BELLİ EDİN SİZ ONUN HİZMETÇİSİ DEĞİLSİNİZ O NASIL ŞIMARIKLIK ÖYLE HİÇ ÇEKEMEM VALLA, BAK BİDE HAMİLESİN BIRAK ONLAR SANA HİZMET ETSİN :) BU ARADA İİKİ GÖRÜMCEM YOK

ve arkadaşları geldiğinde işlerini sen yapmazsan kendi yapmak zorunda kalır paşa paşa.

sonuna kadar katılıyorum
-evin kızıdır sen onların evine gitmişsin konu sahibi görümcen senin evine gelse işte bir sene boyu dersaneye okula falan gidenler oluyor abisinin ablasının yanında o zaman demeye hakkın olur hiç ev işini elini sürmüyor benim evime benden habersiz misafir çağırıyor diye herkes de hak verir ama sonuçta kızın annesi evin sahibi kızıda yüksek ihtimal annesine haber veriyordur misafirine vs.

- bende hoşlanmam sürekli emirler verilip bir şeyler istenmesine o zaman kalk sen al diyeceksin bir gün yada tatlı konuşup bu kadar misafire yetişemem seninde bana yardımcı olman lazım dersin

- yinede annesi kızına hiç bir şey yaptırmayabilir sonuçta onların EVİ
bazı ailelerde oluyor kızın sınavı olur dersi olur şunu olur bunu olur ben kızıma hiç bir şey yaptırmam der
ben ders çalıştığım zamanlarda babamın bana çay getirdiğini hatırlıyorum değil anneyi gelini vs.
ama biz sorumluluğumuzda bilirdik kendi suyumuzu kendimiz alırdık bulaşıkları yıkardık istersek dip köşe temizlik yapardık orası ayrı ama kendimiz istediğimiz zaman geline ayıp olmasın diye değil
(ki evde hiç gelinimiz olmadı :)

-burdaki arkadaşlar da demişler bu tipler evlerinde kocalarına her şeyi dört dörtlük yaparlar ee yine aynı kapıya çıkıyor kız zaten koca evinde üniversite yurdunda yada kendi evinde temizliğiyide her zaman yapacak bari gençliğinde yapmasın diyorlar
- hele birde 17 lik kızı kocaya vermeye kalkanlar falan var gelin rahat etsin diye kız evden gitsin oldu olacak anayı babayıda gönderelim ordan kendilerine ev baksınlar gelin rahat edemiyor bunun yeriene gelin hanım bu yaşayacaklarını düşünüp evlenseydi veya biraz bekleseydi veya gözünü karartıp ya ayrı ev ya evlenmem deseydi

-ayrıca konu sahibi sende hiç uzlaşmacı birine benzemiyorsun işin hiç dini tartışmasına girmeden kızı sohbet yapıllırken misafirlerin yanında rezil etmeye çalışıyorsun
neyse haydi hayırlı traşlar mı dim ne dim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…