- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.878
- 218
Görümümü gördüm ölümümü gördüm vakası yapcak bişe yok:) sen ona kısmet ara. Hee daha 17 yediydi daha var kısmet aramaya :)
arkadaş kamera şakası yaptı galiba kamera nerde el sallasak..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görümümü gördüm ölümümü gördüm vakası yapcak bişe yok:) sen ona kısmet ara. Hee daha 17 yediydi daha var kısmet aramaya :)
he canım evlenip çocuk yapmayı bilen ama ev geçindirmek yemediği için evime çöreklenen gelin rahat etsin diye 17 yaşında çocuğumuzu evlendiririz zati bizGörümümü gördüm ölümümü gördüm vakası yapcak bişe yok:) sen ona kısmet ara. Hee daha 17 yediydi daha var kısmet aramaya :)
Benim kucuk görümcem de aynı öyleydi. Evlenmeden oncesinden de tanışıyorduk esimin ailesiyle. Her neyse bizim ifaklikta oyle şımarık ki kimse gık diyemiyor. Biz evlendik abisini de cok sever biraz kıskançlık oldu. Derken ben buna hep guzel yaklaştım isteklerimi guzel söyledim. Özendirdim falan derken su an bi benden korkuyo. Hatta ailesi bisi isteyecekse benden istiyor. Bende evde bos olan bi odama yatak dolap alışma masası koydum istedigin zaman gel diye. Sınava hazırlanırken en bi ay bende kaldı. HEM is yaptırdım hem ders çalıştırdım. Herkes benim yanımda ki halini görünce sok oluyo resmen :) hatta iki gun once bendeydi bana kurabiye,pogaca yapmayı öğretir mısın abla senden öğrenmek istiyorum dedi:) sanırım
Nasıl yaklaşman gerektiğini bulman lazım. Benim görümcem canı bisi cekti diye kendi markete gitmeyip babasını isten getirttigini, bi kıyafeti o an kafaya koyduğu icin saat 9.50 da avm ye gidip kıyafet aldirdigini bilirim
O eve gelin gelmen için sana silah dayamadılarsa evin kızı şımarıksada çekeceksin.arkadaslar esimin aileaiyle birlikte oturuyoruz 4 aylik evliyim bir gorumcem var 17 yasinda cocuk demeyin cunku cocuk gibi degil hic bi ise elini surmez yemek yaparim nette takilir gelmez acikir bana aciktim der ekmek alinacak gitmez cani bisey ister kendi gitmez ben eriniyorum der arkadasini ailesiyle birlikte eve cagirir pastalar borekler yapilir hiiic yardim etmez alismis birde cok kaprisli tripli biri en ufak biseyde sesi yukselir bagrinir cagrinir inat hatta ilk geldigim zaman dini bi sohbet sonunda ortada bisey yokken ilac icti filan ben bunla ne yapicam bilmiyorum kizlar bazen gercekten sikiliyorum kocamada soylemiyorum cunku araa kaliyo annesinden dolayi
arkadaslar esimin aileaiyle birlikte oturuyoruz 4 aylik evliyim bir gorumcem var 17 yasinda cocuk demeyin cunku cocuk gibi degil hic bi ise elini surmez yemek yaparim nette takilir gelmez acikir bana aciktim der ekmek alinacak gitmez cani bisey ister kendi gitmez ben eriniyorum der arkadasini ailesiyle birlikte eve cagirir pastalar borekler yapilir hiiic yardim etmez alismis birde cok kaprisli tripli biri en ufak biseyde sesi yukselir bagrinir cagrinir inat hatta ilk geldigim zaman dini bi sohbet sonunda ortada bisey yokken ilac icti filan ben bunla ne yapicam bilmiyorum kizlar bazen gercekten sikiliyorum kocamada soylemiyorum cunku araa kaliyo annesinden dolayi
Bence eşinizle ayrı bir eve çıkın. Çünkü bugün görümcenizle sorununuzu halletseniz yarın başka türlü sorunlar çıkacak. Eşinizi ikna edin bu mevzuda. Ev içinde ev, devlet içinde devlet olmaz..arkadaslar esimin aileaiyle birlikte oturuyoruz 4 aylik evliyim bir gorumcem var 17 yasinda cocuk demeyin cunku cocuk gibi degil hic bi ise elini surmez yemek yaparim nette takilir gelmez acikir bana aciktim der ekmek alinacak gitmez cani bisey ister kendi gitmez ben eriniyorum der arkadasini ailesiyle birlikte eve cagirir pastalar borekler yapilir hiiic yardim etmez alismis birde cok kaprisli tripli biri en ufak biseyde sesi yukselir bagrinir cagrinir inat hatta ilk geldigim zaman dini bi sohbet sonunda ortada bisey yokken ilac icti filan ben bunla ne yapicam bilmiyorum kizlar bazen gercekten sikiliyorum kocamada soylemiyorum cunku araa kaliyo annesinden dolayi
selam bayanlar bugün patronum bana ıhlamur kaynatmamı söyledi ıhlamuru koyduğum zaman çaydanlıkta siyah siyah şeyler yüz üstüne çıktı patronum zehirlendi hastanelik oldu ve beni işten çıkarttı ıhlamur bozulur mu benle ilgilibişey mi lütfen yardım edin şuan moralism çok bozuk lütfen .....![]()
TEPKİNİZİ BELLİ EDİN SİZ ONUN HİZMETÇİSİ DEĞİLSİNİZ O NASIL ŞIMARIKLIK ÖYLE HİÇ ÇEKEMEM VALLA, BAK BİDE HAMİLESİN BIRAK ONLAR SANA HİZMET ETSİN :) BU ARADA İİKİ GÖRÜMCEM YOKarkadaslar esimin aileaiyle birlikte oturuyoruz 4 aylik evliyim bir gorumcem var 17 yasinda cocuk demeyin cunku cocuk gibi degil hic bi ise elini surmez yemek yaparim nette takilir gelmez acikir bana aciktim der ekmek alinacak gitmez cani bisey ister kendi gitmez ben eriniyorum der arkadasini ailesiyle birlikte eve cagirir pastalar borekler yapilir hiiic yardim etmez alismis birde cok kaprisli tripli biri en ufak biseyde sesi yukselir bagrinir cagrinir inat hatta ilk geldigim zaman dini bi sohbet sonunda ortada bisey yokken ilac icti filan ben bunla ne yapicam bilmiyorum kizlar bazen gercekten sikiliyorum kocamada soylemiyorum cunku araa kaliyo annesinden dolayi
Onun islerini yapmak zorunda degilsin. Kimseye sikayet etme, ama onun yap dediklerini yapma, onun misafirleri icin hele hic hazirliga girisme. Direkt onu ilgilendiren islere elini surme. Kendi yapmak zorunda kalsin. Bu konuda laf ettigi zaman "ben onun hizmetcisi degilim, cocuk degil kendi yapacak kendi isini" deme hakkin olur.
sonuna kadar katılıyorumHadi yaa anlayış kıtlığımız mı var yani kusura bakma canım buraya konu açtıysan her yoruma açık olacaksınız istediğimiz yere istediğimiz kadar yazma özgürlüğümüz var. Annesi öyle alıştırmış onun evi bilerek evlenmediniz mi bilerek gitmediniz mi, 4 aylık evliyken korunma yöntemleri varken gebe kalmadınız mı. Yapmayın işini, su getirmeyin, yemeğini ayağına getirmeyin sofra kurulan zamanlar haricinde acıkıyorsa kendi alsın neden yapıyorsunuz. Atatürkçülüğü savunan bir insan sanki biliyormuş gibi diyorsunuz yani 17 yaşında insan ev işi yemek yapabilir ama bu konularda fikri olamaz size göre arkadaş grubu içinde bu konulara girip ders vermeye, sen bir şey bilmiyorsun pozlarına girersiniz hem de böyle hassas bir konuda o da çeker gider odasına sinirlenip yani. Herkesin düşüncesi kendine neden örnekler veriyorsunuz. Çok burada konuşmayı biliyorsunuz eşinize de ayrı eve çıkalım diyebilseydiniz burada şikayet etmezdiniz eşiniz kaç yaşında acaba. Sende çocuksun çok büyüksün sanki o kişiden sen dört dörtlük ev hanımı mısın peki evinde çeşit çeşit yemek mi yapardın küçük yaşta valla evlenmeyi göze aldıysan getirdiklerini kabul edeceksin ayrı eve çıkacak gücün yoksa bu yani.