- 31 Mart 2019
- 694
- 210
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah 1piko çikolata yannda türkkahvesi akşamda aynı şekilde.Ertesi gün serbest zaten,sonra yine aynı bu şekilde devam ediyor tabi siz piko yerine başka birşey de yiyebilirsiniz önemli olan o gün 300kaloriyi geçmemekÇok merak ettim 150 kalorilik ne yiyiyorsunuz 1 kase yogurt falan mı? Bende 24 saat yemeyip ertesi gün yesem mi diye düŞündüm yazdıgınızı okuyunca
Evet ama işte orda tok tutan şeyler önemli. Yumurta ya da çerez gibiSabah 1piko çikolata yannda türkkahvesi akşamda aynı şekilde.Ertesi gün serbest zaten,sonra yine aynı bu şekilde devam ediyor tabi siz piko yerine başka birşey de yiyebilirsiniz önemli olan o gün 300kaloriyi geçmemek
Doğrudur ama ertesi gün serbest olacağı için iyi motive oluyor insan ne olursa olsun bozmuyorsun ama tabi toklukta önemle özellikle türk kahvesini mutlaka kullanmalısınızEvet ama işte orda tok tutan şeyler önemli. Yumurta ya da çerez gibi
Ben bunu deneyeyim yaDoğrudur ama ertesi gün serbest olacağı için iyi motive oluyor insan ne olursa olsun bozmuyorsun ama tabi toklukta önemle özellikle türk kahvesini mutlaka kullanmalısınız
Piko yemek yerine yumurta yemek daha mantıklı değil mi sanırım çikolatanın kan sekerinizi yükseltip daha çabuk açıkmanıza neden olacağının farkında değilsinizSabah 1piko çikolata yannda türkkahvesi akşamda aynı şekilde.Ertesi gün serbest zaten,sonra yine aynı bu şekilde devam ediyor tabi siz piko yerine başka birşey de yiyebilirsiniz önemli olan o gün 300kaloriyi geçmemek
Haklısınız ama ben bu şekilde verebiliyorum paylaşmak istedim sadece hem ertesi gün serbest yediğimizde sağlıklı seyler tüketebilirsiniz ya da o bahsettiğim 300kaloriyi sağlıklı menüden oluşturabilirsiniz, ayrıca da açlığın vücuda faydası malum.Araştırırsanız bunun bi versiyonu da if diyetinde var zaten. Onda da 2gün 500kalori geçilmiyor duymuşsunuzdur aralıklı oruç.Kesinlikle yanlış. Hazır şeker içeren birşeyi diyet olarak nasıl önerirsiniz. Başka yerde olsak anlayacağım ama cidden (benim gibi) kilo vermekte zorlanan insanlar için böyle şeyler kurtarıcı oluyor ama kırk tane diyet listesi var.Hepimiz artık SAĞLIKLI kilo vermekten yanayız. Eğer siz de yapıyorsanız yapmayın. Toplam 300 cal geçmemek nedir ya?! Kendinizi hasta mı etmek istiyorsunuz?! Bazal metabolizmanız için yemeniz gerekli bir kere...Böyle şeyleri önermemelisiniz.
300 kaloriyi piko yerine sağlıklı yiyeceklerle kombinleyebilirsiniz ertesi günde sağlıklı şeyler tüketebilirsiniz ben yine pikoyu tercih edeceğim ama çünkü tatlı bağımlısıyım ayrıca gün içinde yaşanan açlıkda gayet sağlıklı insülin direncim düşüyor. Ve de bu diyet aralıklı orucun bir versiyonu.Yani sağlıklısağlıklı bir diyet değil
Aclik doneminde cikolata yemek bana da faydali gelmedi ama ac kalmanin zararli oldugunu da dusunmuyorum. Benim metabolizmam ramazanda hep daha iyi calisir cunku. Veya bazen gun boyu toplantim olur yemek yemek aklima bile gelmez. O gun kendimi kus gibi hissederim. Zihnim daha acik, midem rahat..Bu şekilde metabolizmanızın içine edersiniz.
Siz bedeninizi salak mı sanıyorsunuz?
Sağlıklı diyet yaparken bile duraklama devrine giriliyor, bir de böyle besinsiz ne yapar vücut? Hem de çikolata ile.
Yapacaksanız kendiniz yapın, küçük çocukların, gençlerin okuyabileceği yerlere yazmayın.
Zaten her şey dış görünüştür zanneden ve zannettiren tipler çoğaldı.
ben bor kase yulafa süt vw incir dilimleyip 1 saat bekletiyorum çok güzel oluyorSabah 1piko çikolata yannda türkkahvesi akşamda aynı şekilde.Ertesi gün serbest zaten,sonra yine aynı bu şekilde devam ediyor tabi siz piko yerine başka birşey de yiyebilirsiniz önemli olan o gün 300kaloriyi geçmemek
İyi fikirben bor kase yulafa süt vw incir dilimleyip 1 saat bekletiyorum çok güzel oluyor