YDS (Yabancı Dil Sınavı)

Toplansın bencede
Ama böyle konulara rağbet yok kk da bakalım kimler gelecek :)

Toplansın bencede
Ama böyle konulara rağbet yok kk da bakalım kimler gelecek :)
Lina'cım, eğitim forumları ana baba günü. Az ama öz olsun. Dönem başlayınca konuyu hortlatırız gelirler. Ben sana bir şey soracağım, bu dönem tez falan yazamayacağım malum acaba dondurma gibi bir hakkım var mı ki?

Var kuzum istediğin zaman dönem başında harvı yatırıp dondurma işlemi yapabiliyorsun
Ama neden dondurasın ki git konunu belirle tez en az iki dönem sürüyor zaten

Ben sonbaharı kaçırdım maalesef ilkbahar döneminde mutlaka gireceğim ama. Eşinize şimdiden başarılar Nasıl hazırlandı acaba?

Ben sonbaharı kaçırdım maalesef ilkbahar döneminde mutlaka gireceğim ama. Eşinize şimdiden başarılar Nasıl hazırlandı acaba?
Teşekkür ederim. Eşim ingilizce kursuna gitti. Sınavlara girdi akşamları oturdu çalıştı. Bakalım hayırlısı, inşallah hepiniz başarılı olursunuz

Teşekkür ederim. Eşim ingilizce kursuna gitti. Sınavlara girdi akşamları oturdu çalıştı. Bakalım hayırlısı, inşallah hepiniz başarılı olursunuz

İnşallah, kendim ve tüm arkadaşlarım adına teşekkür ederim, eşiniz de emeklerinizin karşılığını alır umarım. Basın sözcüsü gibi oldum

yds puanımı yükseltmek için tekrar gireyim dedim eyds ye başvuru yapıyordum bir baktım 200 tl bunlar adammı seçiyor parası olmayanımı eliyor? cidden çok kızdım mutlaka itiraz edilmesi gereke bir rakam

Ben başvuru yapmıyorum e-yds'lere Tabi ki itiraz edilmeli sürekli imza kampanyaları başlatılıyor sınav ücretleri düşürülsün diye...Fakat herhangi bir değişiklik olmuyor ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…