- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- Konu Sahibi brenda chenowith
YDS'ye girecek olan minnoşlar burada toplansın mı acaba? -Mavi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lina'cım, eğitim forumları ana baba günü. Az ama öz olsun. Dönem başlayınca konuyu hortlatırız gelirler. Ben sana bir şey soracağım, bu dönem tez falan yazamayacağım malum acaba dondurma gibi bir hakkım var mı ki?Toplansın bencede
Ama böyle konulara rağbet yok kk da bakalım kimler gelecek :)
Var kuzum istediğin zaman dönem başında harvı yatırıp dondurma işlemi yapabiliyorsunLina'cım, eğitim forumları ana baba günü. Az ama öz olsun. Dönem başlayınca konuyu hortlatırız gelirler. Ben sana bir şey soracağım, bu dönem tez falan yazamayacağım malum acaba dondurma gibi bir hakkım var mı ki?
Hocam Mailime döndü şükürler olsun, yarın konuşup halledeceğiz. Ne zor işmiş ya bunlarVar kuzum istediğin zaman dönem başında harvı yatırıp dondurma işlemi yapabiliyorsun
Ama neden dondurasın ki git konunu belirle tez en az iki dönem sürüyor zaten
Teşekkür ederim. Eşim ingilizce kursuna gitti. Sınavlara girdi akşamları oturdu çalıştı. Bakalım hayırlısı, inşallah hepiniz başarılı olursunuzBen sonbaharı kaçırdım maalesef ilkbahar döneminde mutlaka gireceğim ama. Eşinize şimdiden başarılar Nasıl hazırlandı acaba?
Teşekkür ederim. Eşim ingilizce kursuna gitti. Sınavlara girdi akşamları oturdu çalıştı. Bakalım hayırlısı, inşallah hepiniz başarılı olursunuz
Prosedür sıkıntı sen sık sık mail at ara irtibatı sıkı tutHocam Mailime döndü şükürler olsun, yarın konuşup halledeceğiz. Ne zor işmiş ya bunlar