Merhaba arkadaşlar ,
YDS çalışmayı düşünen kitap alma imkanı olmayan arkadaşlar varsa aranızda bana ulaşırsa sevinirim.Elimde kitaplarım var bazısı kullanılmış ama umarım yine de faydası olur..
Ne kadar güzel düşünmüşsün öyle.Mutlaka ihtiyacı olan kişiler olacaktır yada belki olmuştur artık. Ne farkeder biraz kullanıp kullanmaman önemli olan niyet ve düşünceGönlüne sağlık ALLAH gönlüne göre versin İNŞAALLAH
Ne kadar güzel düşünmüşsün öyle.Mutlaka ihtiyacı olan kişiler olacaktır yada belki olmuştur artık. Ne farkeder biraz kullanıp kullanmaman önemli olan niyet ve düşünceGönlüne sağlık ALLAH gönlüne göre versin İNŞAALLAH
Tekrar merhaba ev taşıyacağız yds kitaplarını ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz ben hiçbir kitabı çöpe atmayı sevmem neden boşa gitsin ki...
Merhaba dün bi ark talep etti ona tamam dedim ama bikaç gün içinde evde olcam o zaman gönderir misin dedi kabul ettim..ola ki ses çıkmaz sana göndereyim olur mu ? Aklımdasın ..görüşürüz..
merhaba nasıl içime doğmuş gibi size dedim belki almaz
gerçekten de arkadaş atanmış bugün haber yolladı almama gerek kalmadı diye:) size yolluyorum o halde
adresinizi özelden yazabilirsiniz:)