• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YDS Kitapları

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.791
13.671
498
Merhaba arkadaşlar ,
YDS çalışmayı düşünen kitap alma imkanı olmayan arkadaşlar varsa aranızda bana ulaşırsa sevinirim.Elimde kitaplarım var bazısı kullanılmış ama umarım yine de faydası olur..

DSC_0064.JPG DSC_0063.JPG DSC_0062.JPG DSC_0061.JPG DSC_0060.JPG DSC_0059.JPG

Ne kadar güzel düşünmüşsün öyle.Mutlaka ihtiyacı olan kişiler olacaktır yada belki olmuştur artık. Ne farkeder biraz kullanıp kullanmaman önemli olan niyet ve düşünce:KK23:Gönlüne sağlık:KK8::KK8::KK8: ALLAH gönlüne göre versin İNŞAALLAH

Ne kadar güzel düşünmüşsün öyle.Mutlaka ihtiyacı olan kişiler olacaktır yada belki olmuştur artık. Ne farkeder biraz kullanıp kullanmaman önemli olan niyet ve düşünce:KK23:Gönlüne sağlık:KK8::KK8::KK8: ALLAH gönlüne göre versin İNŞAALLAH
Amiin Allah senin de gönlüne göre versin dilerim:))

Tekrar merhaba ev taşıyacağız yds kitaplarını ne yapmam gerektiğini bilmiyorum:( bana yardımcı olur musunuz ben hiçbir kitabı çöpe atmayı sevmem neden boşa gitsin ki...

Çok iyi olur. Ben de YDS'ye hazaırlanacağım ve ihtiyacım var. Son iki kitap bende var yalnız. Soru bankalarını çözdün mü? AkarGider AkarGider

Çok iyi olur. Ben de YDS'ye hazaırlanacağım ve ihtiyacım var. Son iki kitap bende var yalnız. Soru bankalarını çözdün mü? AkarGider AkarGider
Merhaba dün bi ark talep etti ona tamam dedim ama bikaç gün içinde evde olcam o zaman gönderir misin dedi kabul ettim..ola ki ses çıkmaz sana göndereyim olur mu ? Aklımdasın ..görüşürüz..

Merhaba tamam olur, teşekkürler. Görüşürüz :)
merhaba:D nasıl içime doğmuş gibi size dedim belki almaz
gerçekten de arkadaş atanmış bugün haber yolladı almama gerek kalmadı diye:) size yolluyorum o halde
adresinizi özelden yazabilirsiniz:)

Back