kızlar, kitap ihtiyacınız var mı? elimde hiç dokunmadığım dilko kitaplarım var. kargo sizden olacak şekilde kitap ücretsiz gönderebilirim. isteyen bana özelden yazabilir
kızlar, kitap ihtiyacınız var mı? elimde hiç dokunmadığım dilko kitaplarım var. kargo sizden olacak şekilde kitap ücretsiz gönderebilirim. isteyen bana özelden yazabilir
Bende yökdile gireceğim kızlar. Motive olalım lütfen yapabiliriz Hayatımda hiç girmedim dil sınavına ve genel olarak vasatım ama emek verip çalışmaya başladım bir kaç haftadır. Bahar 2021 e girmeyi düşünüyorum
Arkadaşlar ben de kpss çalıştım. Şimdi önümde yds var. İlkbahar döneminde olan sınava hazırlanamam zannetmiyorum ama sonbahar döneminde olana hazırlanabilirim diye düşünüyorum.
İnternetten Hakkı Şahin videoları ile başladım. Çalışan bir anne olarak günde en fazla 2 saatimi ayırabilirim ama temelim sağlam sayılır. Üzerine neler ekleyebileceğime bakacağım.
Bu başlık bir süredir aktif değil sanırım. Eğer yazarsanız bir yerden başlayalım.
Yahu resmen boyle bir topike ihtiyacım vardı! Bende yds çalısıyorum ve inanilmaz bunaldım bu sınavdan. 2 yıldır uğraşıyorum ama Allah var deli gibi çalısmadım hatta çalışmadım bile. Burada bir topik açıp orada her gün çalıstıklarımı yazıp kendimi motive etmeyi planlıyordum. Ne dersiniz öyle bir şey mi yapsak? Hem motive olur hemde kaynak ya da anlamadığımiz konu vs birbirimize yardımcı oluruz?