• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YDS 2015 İLKBAHAR DÖNEMİ

Kuzu ben bişey yapcam şu an kafama taktım bir plan bize ok uyarsın sen belli
ben de biri uyarsa zaten devam eden bi tipim halletcez inşallah..

bende sınava girmeye karar verdim dun çalışıyorum iki çocuk var zor oldu bu kararı vermek:d, size tavsiyem daylight videoları vardı youtubedan buldum şimdi, cok guzel anlatıyordu kpds ye girdigm senelerde yani 7 sene önce bana cok faydası olmustu izleyin tavsiye ederm özellikle cümle yapıları ve tensler için.
kpss ıcın varmı yds dısında boyle :o

Kuzu ben bişey yapcam şu an kafama taktım bir plan bize ok uyarsın sen belli
ben de biri uyarsa zaten devam eden bi tipim halletcez inşallah..
naber nasıl gıdıyo calısmalar , fazla yukseltme ortalamaları :D

naber nasıl gıdıyo calısmalar , fazla yukseltme ortalamaları :KK70:
ehhehe iyii ben başladım valla alese de yds ye de tam gaz gidiyorum
buraya yazmayı unutuyorum ama olsun
bugün işte video derslerden bir konu daha izledim...3 günde 2konu oldu gerçi daha ama olsun tam gaz devam etcem inşallah :KK53::KK53:
tabi bir de kelime çalışmak lazım..

ehhehe iyii ben başladım valla alese de yds ye de tam gaz gidiyorum
buraya yazmayı unutuyorum ama olsun
bugün işte video derslerden bir konu daha izledim...3 günde 2konu oldu gerçi daha ama olsun tam gaz devam etcem inşallah :KK53::KK53:
tabi bir de kelime çalışmak lazım..
yds hedefımde yok cnm ama gırcem 30 puan hedefım :D :D

merhaba ben.bu sinava giremedim alese calisayim derken calismadim cunku ales gectikten sonra baslayalim bence guzel olur:KK66:
alese basvurmadım bende .. bı sonrakı taa kasımda cok uzun bı sure var .. sonradan pısmanda oldumm :( cath

Ben alese de başvurmadım yds ye de :D bir dahakine artık.. Çalışmamıştım çünkü bakalım kursa gitmeden başvurursam boşuna olurdu yds ama bir dahakine inşallah birlikte hazırlanırız..

Ben alese de başvurmadım yds ye de :KK70: bir dahakine artık.. Çalışmamıştım çünkü bakalım kursa gitmeden başvurursam boşuna olurdu yds ama bir dahakine inşallah birlikte hazırlanırız..
evt hazırlanalım kasımınkınee cnm

merhaba ben.bu sinava giremedim alese calisayim derken calismadim cunku ales gectikten sonra baslayalim bence guzel olur:KK66:
selam çok sevinirim ben de alese başvurmadım çünkü hazırlanmadım iki kere girdim78- 80 aldım şimdi ağırlığı yds ye verip güzel bir yüksek düşünüyorum. siz neler yapıyorsunuz,beraber destek olup eylülde güzel puanlar alalım derim ben :)

selam çok sevinirim ben de alese başvurmadım çünkü hazırlanmadım iki kere girdim78- 80 aldım şimdi ağırlığı yds ye verip güzel bir yüksek düşünüyorum. siz neler yapıyorsunuz,beraber destek olup eylülde güzel puanlar alalım derim ben :)
ben bu alesi halletmeye çalışcam sonra yine gircem tabi ^_^
yine buralarda oluruz bir program yaparız:)

Back