Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen kelimelere asıl ama deli gibi yüklenmek lazımO zaman haftalık 4 diyelim olmazsa 3e indirelim çünkü gerçekten biran önce bitirip test çözmemiz Lazım asıl önemli olan da o.kelimeleri de yine böleriz kaç kelime ya da kaç sayfa varsa.
Aaa işe yarıyor mu İngilizce Öğretmenleri hep derdi de inanmazdım ,canlı Örneği gördüğüme göre artık uygularımaynen kelimelere asıl ama deli gibi yüklenmek lazım
ben odamın tüm duvarlarını sticker yapmıştım kelimelerle ehehe
Tamam canım :)Soru tiplerine de yine başlarız ama son 2 hafta gramer ve kelime de biterse direk ona yoğunlaşırız
Valla yarıyor sürekli gözüme takılırdı odanın her yerinde düşünsene heheeAaa işe yarıyor mu İngilizce Öğretmenleri hep derdi de inanmazdım ,canlı Örneği gördüğüme göre artık uygularım
Ben de bilsem geçen Temmuz girerdim de o zaman toydum okul diye başladık işte :/ ama yine de bi dene şansını,bişi kaybetmezsin 70lira dışındaBen daha başvurmadım kızlar sınava, çunku temmuzda falan gireceğim okulun da var sınavı ondan geçerim belki dedim ama yok napacağımı nasıl çalışacağımı hiç bilmiyorum yarın yarın diyorum
O zaman yarın mı başlıyoruz yoksa hafta başı mı yok ya o da geç olur 25 Şubat Çarşamba başlıyoruz şu yazdığın listeden ilk 4ü bu haftalık konularımız.kaç kelime var yazıyor mu Kitabı'n BAŞINDA falanValla yarıyor sürekli gözüme takılırdı odanın her yerinde düşünsene hehee
Ayy kelime sayısını bilmiyorum bakiim hemenO zaman yarın mı başlıyoruz yoksa hafta başı mı yok ya o da geç olur 25 Şubat Çarşamba başlıyoruz şu yazdığın listeden ilk 4ü bu haftalık konularımız.kaç kelime var yazıyor mu Kitabı'n BAŞINDA falan
3000e iner bence o ya bizde biliyoruzdur bişiler bu kadar sene Boşa yaşamadık ya günde 100 kelime de zor ama Üf ne biliyim belki daha fazla biliyoruzdur sayıyı düşürürüz :Okıss 5000 civarı diyor yaw napcaz
inşallah3000e iner bence o ya bizde biliyoruzdur bişiler bu kadar sene Boşa yaşamadık ya günde 100 kelime de zor ama Üf ne biliyim belki daha fazla biliyoruzdur sayıyı düşürürüz :O
Yok yok olmadı.Vayy iyiymiş bilmiyordum:)
Canım soru tipleri şu ilk sayfadaki 2. başlıklar aslında:)Bu attığın dosyalarda soru tiplerini anlatan bişi var mı
Yok hani tip tip ayıranlar vardı ,neyse ozaman açılmadı bu dosyalar ya sonra deneyin dedi açılmazsa Sözlük bakarken bi kaç kitap alırım ama hemen başlayalım ben çıkıyorum canım iyi gecelerCanım soru tipleri şu ilk sayfadaki 2. başlıklar aslında:)
iyi geceler tatlımYok hani tip tip ayıranlar vardı ,neyse ozaman açılmadı bu dosyalar ya sonra deneyin dedi açılmazsa Sözlük bakarken bi kaç kitap alırım ama hemen başlayalım ben çıkıyorum canım iyi geceler