bakeimvıdeo acmıyo ama yok cık begenmedım benım kapaga bak bıde sen
Vaaay iyiymiş kapakvıdeo acmıyo ama yok cık begenmedım benım kapaga bak bıde sen
o benımVaaay iyiymiş kapak
videoyu youtube dan açabilirsin istersen,buradan açılmamıştır
bolumun ne canım, okudugunu bılmıyodum senınBen başvuru yapmadım kızlar, temmuzda okulumun sınavı var ona gireceğim. Ama çalışacağım sizlerle
Okulum bitti canım mühendisim, yüksek lisans için lazım bana :)bolumun ne canım, okudugunu bılmıyodum senın
ıyıyız senCanlar,neler yapıyorsnuz?
Çok teşekkür ederim bakacağım mutlaka :)bende sınava girmeye karar verdim dun çalışıyorum iki çocuk var zor oldu bu kararı vermek:d, size tavsiyem daylight videoları vardı youtubedan buldum şimdi, cok guzel anlatıyordu kpds ye girdigm senelerde yani 7 sene önce bana cok faydası olmustu izleyin tavsiye ederm özellikle cümle yapıları ve tensler için.
Ay bana gelmemiş bildirim ya da geldi ben görmedimCathy nerdesinnn
Kitaplar geldi biraz tenslere falan baktım da kelimeler zor ya..Napıcam bilmiyorum umudu kesip okula devam mı etsem diye bile bdüşünüyorum..sen naptın?Ay bana gelmemiş bildirim ya da geldi ben görmedim
iyidir kuzuuu sen napıyorsun başladın mı çalışmalara bakeim
kuzu geldimKitaplar geldi biraz tenslere falan baktım da kelimeler zor ya..Napıcam bilmiyorum umudu kesip okula devam mı etsem diye bile bdüşünüyorum..sen naptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?