- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
Aynı okuldayız biz bence hahahayBen de bilsem geçen Temmuz girerdim de o zaman toydumokul diye başladık işte :/ ama yine de bi dene şansını,bişi kaybetmezsin 70lira dışında
başla yavrum hep beraber çalışırsak olur bu işAynı okuldayız biz bence hahahayistanbulda mısın?
Ben de yarın başvuru işlemlerini gerçekleştireyim o zaman bu gece de başlayayım çalışmaya inşallah
Kuzu sınav stratejilerinden okur özet çıkarırdım sonra da videodan konuyu izlerdim benCathyy bir sorum var, örneğin sen tense ler çalışacaksın diyelim nereden çalışıyorsun? Pdf kitaptan mı? Bir de çalışırken yazıyor musun deftere yoksa okuyor musun bir tek?
Sen de şuan okula devam ediyorsun dimi?sen de mi okuldan sıkıldınCathyy bir sorum var, örneğin sen tense ler çalışacaksın diyelim nereden çalışıyorsun? Pdf kitaptan mı? Bir de çalışırken yazıyor musun deftere yoksa okuyor musun bir tek?
Videoları nerden izliyorsunKuzu sınav stratejilerinden okur özet çıkarırdım sonra da videodan konuyu izlerdim ben
şimdi ama ikinci olduğu için o çıkardığım özetleri direk okucam sonra da video izlicem soru çözcem öyle yaaprsam inşallah :)
uzaktanyds paket almıştım tatlım geçen sene mi ne halen duruyor 2senelikti sanırım onlardan izlemiştimVideoları nerden izliyorsun
görüşürüz :)Tamam canımm ben kaçtım.
Yok canım ben yüksek lisans kazandım ama başlayamadım bu donem dil sınavını geçemediğim için, onu geçmem lazımAynen onları sormayı unuttum ben de.Yok ben eskieşhirdeyimmm :)
Aynı okuldayız biz bence hahahayistanbulda mısın?
Ben de yarın başvuru işlemlerini gerçekleştireyim o zaman bu gece de başlayayım çalışmaya inşallah
başla yavrum hep beraber çalışırsak olur bu iş
bir başlasaydık adam gibi ahahaha
sızde mı gırıyosunuz moda severlerrCathyy bir sorum var, örneğin sen tense ler çalışacaksın diyelim nereden çalışıyorsun? Pdf kitaptan mı? Bir de çalışırken yazıyor musun deftere yoksa okuyor musun bir tek?
Evet kuzu:)sızde mı gırıyosunuz moda severlerr
hahaha bak sen , benımkı cok yakısıklı bıkeremm hemen bakımm senın yağusuhluyaEvet kuzu:)
Bu arada benim imzam senin imzandan yauşuklu
bak tabi:)hahaha bak sen , benımkı cok yakısıklı bıkeremm hemen bakımm senın yağusuhluya
benıde alın aranıza ama ben calısmadan gırıcem .. gırmek olmak ıcın .. yds amacım degıl cunku.. ayrıca cok tıpsız kız buEvet kuzu:)
Bu arada benim imzam senin imzandan yauşuklu
neresi dipsiz ya bak şuna böyle bir adam kendisi ahahahahabenıde alın aranıza ama ben calısmadan gırıcem .. gırmek olmak ıcın .. yds amacım degıl cunku.. ayrıca cok tıpsız kız bu
ay tarzım degıl sekerım.. ben kaşlı gozlu severımçok da bakma ama
o benim
vıdeo acmıyo ama yok cık begenmedım benım kapaga bak bıde senneresi dipsiz ya bak şuna böyle bir adam kendisi ahahahaha
katıl aramıza sen de ^_^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?