YDS 2015 İLKBAHAR DÖNEMİ

Ben de bilsem geçen Temmuz girerdim de o zaman toydum okul diye başladık işte :/ ama yine de bi dene şansını,bişi kaybetmezsin 70lira dışında
Aynı okuldayız biz bence hahahay istanbulda mısın?
Ben de yarın başvuru işlemlerini gerçekleştireyim o zaman bu gece de başlayayım çalışmaya inşallah

Cathyy bir sorum var, örneğin sen tense ler çalışacaksın diyelim nereden çalışıyorsun? Pdf kitaptan mı? Bir de çalışırken yazıyor musun deftere yoksa okuyor musun bir tek?

Cathyy bir sorum var, örneğin sen tense ler çalışacaksın diyelim nereden çalışıyorsun? Pdf kitaptan mı? Bir de çalışırken yazıyor musun deftere yoksa okuyor musun bir tek?
Kuzu sınav stratejilerinden okur özet çıkarırdım sonra da videodan konuyu izlerdim ben
şimdi ama ikinci olduğu için o çıkardığım özetleri direk okucam sonra da video izlicem soru çözcem öyle yaaprsam inşallah :)

Sen de şuan okula devam ediyorsun dimi?sen de mi okuldan sıkıldın

Videoları nerden izliyorsun

Aynı okuldayız biz bence hahahay istanbulda mısın?
Ben de yarın başvuru işlemlerini gerçekleştireyim o zaman bu gece de başlayayım çalışmaya inşallah

başla yavrum hep beraber çalışırsak olur bu iş
bir başlasaydık adam gibi ahahaha

sızde mı gırıyosunuz moda severlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…