YDS 2015 İLKBAHAR DÖNEMİ

O zaman haftalık 4 diyelim olmazsa 3e indirelim çünkü gerçekten biran önce bitirip test çözmemiz Lazım asıl önemli olan da o.kelimeleri de yine böleriz kaç kelime ya da kaç sayfa varsa.

O zaman haftalık 4 diyelim olmazsa 3e indirelim çünkü gerçekten biran önce bitirip test çözmemiz Lazım asıl önemli olan da o.kelimeleri de yine böleriz kaç kelime ya da kaç sayfa varsa.
aynen kelimelere asıl ama deli gibi yüklenmek lazım
ben odamın tüm duvarlarını sticker yapmıştım kelimelerle ehehe

Soru tiplerine de yine başlarız ama son 2 hafta gramer ve kelime de biterse direk ona yoğunlaşırız

Ben daha başvurmadım kızlar sınava, çunku temmuzda falan gireceğim okulun da var sınavı ondan geçerim belki dedim ama yok napacağımı nasıl çalışacağımı hiç bilmiyorum yarın yarın diyorum

Ben de bilsem geçen Temmuz girerdim de o zaman toydum okul diye başladık işte :/ ama yine de bi dene şansını,bişi kaybetmezsin 70lira dışında

Valla yarıyor sürekli gözüme takılırdı odanın her yerinde düşünsene hehee
O zaman yarın mı başlıyoruz yoksa hafta başı mı yok ya o da geç olur 25 Şubat Çarşamba başlıyoruz şu yazdığın listeden ilk 4ü bu haftalık konularımız.kaç kelime var yazıyor mu Kitabı'n BAŞINDA falan

Ayy kelime sayısını bilmiyorum bakiim hemen
evet hemen yarın başlamalı bence hehe

Canım soru tipleri şu ilk sayfadaki 2. başlıklar aslında:)
Yok hani tip tip ayıranlar vardı ,neyse ozaman açılmadı bu dosyalar ya sonra deneyin dedi açılmazsa Sözlük bakarken bi kaç kitap alırım ama hemen başlayalım ben çıkıyorum canım iyi geceler

Yok hani tip tip ayıranlar vardı ,neyse ozaman açılmadı bu dosyalar ya sonra deneyin dedi açılmazsa Sözlük bakarken bi kaç kitap alırım ama hemen başlayalım ben çıkıyorum canım iyi geceler
iyi geceler tatlım
evet onlar soru tipi cloze tests diye başlayandan itibaren:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…