teşekkürler canm.seninde gönlündekilerin hakkında hayırlı olması dileğiyle:18:
son gün sallama tekniklerine çalışırım ben bu gidişlegeçen seneki sınavda yine bi sallama maceramda.yanlışlarım doğrularımı götürdüğünde elimde kalan tek bir doğruydu.o doğrucumla bütün bir sene geçirdik.bu sene hedefim 2 net.
bende master için giricem bu sınava çok korkuyorum sanırım kasım ayındakine doğru düzgün hazırlanıcam üniversitede son sınıf olduğum için tez yazma derdine düştüm çünkü( umarım herkes istediği puanı alır hayırlısı olsun kızlar :)
umarım hemen başlarsın mastera...bölümün neydi?tabi birde öncelikle ALES'i yüksek tutmak şart canım.inşallah iyi notlar alırsın sınavlardan..tez başımızın belası zaten bende yüksek lisans tezimle uğraşıyorum yorucu oluyor ama sonuçları güzel olacak diye umuyorum :)
inşallahh :) gazetecilil ben :)) zaman kaybetmek hiç istemiyorum ama kaybedicem galiba şu ingilizce yaktı benialesim yüksek bu arada :)
Sınav yerleri de belli oldu .
İyice yaklaştık sonuca .
evet ya yaklaştı, bir geçseydi rahatlayacaktık.. pazar günü buraya gelip bir ohh çekmek istiyorumtabi off demekten de korkuyorum :)
İnşallah keyifli bir ohh çekeriz de kurtuluruz bu dertten . :)
ygs yi 1 haftada açıkladılar bu da bir haftaya açıklanırsa temelli kurtuluruz 2 hafta içinde
sınavın asıl sorunu süreydi bence.
biraz daha süre olsaydı yine daha iyi yapılabilirdi.
paragraflar dışında en yakın cümle bulma paragraf tamamlama soruları da zaman alıyordu.
iki şık arasında bırakan sorular da vardı.
inşallah herkes istediği puanı alır.
evet canım herkes sürenin yetişmediğinde hem fikir, ben bi şekilde yetiştirdim ama çeldirici sorular can sıktı.. dediğin gibi keşke herkes istediği puanı alsa..sen kaç almayı umuyordun, nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?