''YDS 2013 İlkbahar Dönemi'' bu sınava girecekler buraya

lantana

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
259
2
316
Diğer
Evet kızlar biliyoruz ki ÜDS VE KPDS gitti yerine YDS geldi. Başvurular başladı.18-27 Şubat 2013 tarihleri arasında başvuru yapabileceğiz. Benim gibi girecekler varsa başvuruları kaçırmasın dedim. Ayrıca sınav ücreti 50 tl olmuş ve sınav süresi de 150 dakikaya indirilmiş. Bu durumda soru sayısını düşürecekleri geliyor aklıma. Sizin kaç soru olacağı hakkında bilginiz var mı? :80::80:Aklımıza takılanları buradan yazalım, soralım birbirimize.

edit: soru sayısı belli olmuş,açıklamaları 4. sayfada alıntıladım.

Son düzenleme:
Ben de başvurumu yaptım . Merakla sınavı bekliyorum. Beklerken biraz da çalışabilirsem çok iyi olacak aslında. :26:

bende merakla bekliyorum canım.. bu ilk sınav kolay olacak diyor tüm hocalar,inşallah öyle olur..az kaldı çalışmak lazım :)

Merhaba kızlar ben de başvurup çalışmayanlardanım.

az kaldı kısa bir gramer tekrarı yapıp çıkmış soruları çözebilirsin , bak yukarıda da yazdım kolay olacak diyor hep hocalar..son demleri çalışarak geçirmek lazım. bu arada hangi dilden giriyorsun?

Bugün okuduğum bir gazetenin haberine göre ÖSYM hala soru sayısının belli olmadığını açıklamış..Denklem hesabına göre 180 dakikada 80 soru soruluyorsa 150 dakikada 65-66 soru sorulması gerekiyor diyor haberde..çok mu zor acaba soru sayısını belirlemek, bir sınavı da ortada muallak bir durum olmadan yapsalar şaşıracağım :26:

ben de başvurdum ama tez yazıyorum bir yandan,bir yandan da işte çalışıyorum. o yüzden ingilizce çalışamayacagım gibi

ben de başvurdum ama tez yazıyorum bir yandan,bir yandan da işte çalışıyorum. o yüzden ingilizce çalışamayacagım gibi

başvurun hayırlı olsun, bende bir yandan tezle uğraşıyorum, vakit buldukça bakıyorum ama daha sıkıya almam lazım..doktora için 55 şart

başvurun hayırlı olsun, bende bir yandan tezle uğraşıyorum, vakit buldukça bakıyorum ama daha sıkıya almam lazım..doktora için 55 şart

sağol ben 60 almıştım zaten, ben yabancı dil tazminatı için 70 istiyorum, sadece istiyorum ama, alamıyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…