- 12 Eylül 2022
- 122
- 22
- 18
- 24
- Konu Sahibi derincansever
-
Ben yasmin kullandım canım. 7 8 ay kadar kullandım bıraktığım ayda hamile kaldım . Doğurganlığa olumsuz bir etkisi olmadı yani. Diğer söylediğin ilacı bilmiyorum. Ayrıca 3. Gününde de başlayabilirsin. İlk 7 gün ekstra korunma gerekiyor sonra korunmana gerek yok yasmin için söylüyorum. Zaten regl ilaca göre şekilleniyor ikinci kutuya başlarken de reglinin 4. 5. Gününe denk geldiği oluyoKızlar selamm bu ay dkh başlayacaktım ama reglim 4 gün önce geldi o yüzden daha hapı almamıştım malum hafta sonundayız her yer kapalı pazartesi 3.günüm o gün alıp başlasam sıkıntı olur mu sizce ve korur mu ilk aydan ( prospektüste alınabileceği ve bir hafta sonunda korur yazıyor) bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Bir de sizce yasmin mi daha iyi yazz mı doktorum ikisini de kullanabilirsin dedi
Regliniz kısaldı mı pekiBen Yasmin kullanmaya başladım 2 senedir de değiştirmeden kullanıyorum, memnunum.
İlk 7 gün ekstra koruma uygularsanız sorun yok
Ysminde 7 gün bırakılıyor ya kutu o zaman mı regl görüyoruz ve diğer kutuya başladığımızda hala regl bitmemiş olsa da başlıyoruz değil miBen yasmin kullandım canım. 7 8 ay kadar kullandım bıraktığım ayda hamile kaldım . Doğurganlığa olumsuz bir etkisi olmadı yani. Diğer söylediğin ilacı bilmiyorum. Ayrıca 3. Gününde de başlayabilirsin. İlk 7 gün ekstra korunma gerekiyor sonra korunmana gerek yok yasmin için söylüyorum. Zaten regl ilaca göre şekilleniyor ikinci kutuya başlarken de reglinin 4. 5. Gününe denk geldiği oluyo
Yok kısalmadı ama ağrım vardı her ay acile gidecek kadar, o geçtiRegliniz kısaldı mı peki
Anladım çok teşekkür ederimmYok kısalmadı ama ağrım vardı her ay acile gidecek kadar, o geçti
Bıraktıktan 2 3 gün sonra görüyorsun normalde ama bazen 3 4 gün sonra oluyorYsminde 7 gün bırakılıyor ya kutu o zaman mı regl görüyoruz ve diğer kutuya başladığımızda hala regl bitmemiş olsa da başlıyoruz değil mi
7 gün tam dolduğunda mı başlıyoruz tekrar hapa kusura bakmayın yasmin i çok bilmiyorum daBıraktıktan 2 3 gün sonra görüyorsun normalde ama bazen 3 4 gün sonra oluyor
21 hapı içiyorsunuz ve regl olmayı bekliyorsunuz. Regl genelde o 7 günlük arada geliyor ve bitiyor. Ama bitmezse de 7 gün ara bittiğinde yeni kutuya başlıyorsunuz.7 gün tam dolduğunda mı başlıyoruz tekrar hapa kusura bakmayın yasmin i çok bilmiyorum da
Tamam teşekkür ederimm21 hapı içiyorsunuz ve regl olmayı bekliyorsunuz. Regl genelde o 7 günlük arada geliyor ve bitiyor. Ama bitmezse de 7 gün ara bittiğinde yeni kutuya başlıyorsunuz.
Ben son hapı perşembe alıyorum. Pazar ya da pazartesi (son zamanlarda hep pazartesi) regl başlıyor. Cuma da yeni kutuya başlıyorum bitse de bitmese de ama dediğim gibi genelde bitmiş oluyor
Günaydın,ben de başladım dkh ama burda birkaç kişi ilk ay korumadığını ve ekstra bir korunmaya ihtiyaç duyulduğunu söylüyor bir bilginiz var mı acaba21 hapı içiyorsunuz ve regl olmayı bekliyorsunuz. Regl genelde o 7 günlük arada geliyor ve bitiyor. Ama bitmezse de 7 gün ara bittiğinde yeni kutuya başlıyorsunuz.
Ben son hapı perşembe alıyorum. Pazar ya da pazartesi (son zamanlarda hep pazartesi) regl başlıyor. Cuma da yeni kutuya başlıyorum bitse de bitmese de ama dediğim gibi genelde bitmiş oluyor
Reglinizin ilk günü başladıysanız gerek yok ama başka bir gün başladıysanız 1 hafta ek kontrol yöntemi kullanmak gerekiyor. Bazı doktorlar garanti olsun diye ilk günü başlansa da ek kontrol yöntemi öneriyor ama hap korumaya başlıyor aslında direkt ilk günü başladıysanızGünaydın,ben de başladım dkh ama burda birkaç kişi ilk ay korumadığını ve ekstra bir korunmaya ihtiyaç duyulduğunu söylüyor bir bilginiz var mı acaba
3 ya da 4. Günü başladım bir hafta kadar ek korunma uygulayacağım ama sonrasında gerek yok değil miReglinizin ilk günü başladıysanız gerek yok ama başka bir gün başladıysanız 1 hafta ek kontrol yöntemi kullanmak gerekiyor. Bazı doktorlar garanti olsun diye ilk günü başlansa da ek kontrol yöntemi öneriyor ama hap korumaya başlıyor aslında direkt ilk günü başladıysanız
Yok hayır 1 hafta yeterli3 ya da 4. Günü başladım bir hafta kadar ek korunma uygulayacağım ama sonrasında gerek yok değil mi
TeşekkürlerrYok hayır 1 hafta yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?